Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πρωτοβουλία ζωής… – Εθελοντική αιμοδοσία από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ηλείας
Πρωτοβουλία ζωής... - Εθελοντική αιμοδοσία από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ηλείας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πρωτοβουλία ζωής… – Εθελοντική αιμοδοσία από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ηλείας

 

Πρωτοβουλία ζωής από τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Π.Ε. Ηλείας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών που έχουν δημιουργήσει αποτελεί η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσαν χθες στο Διοικητήριο.
Έχοντας συναίσθηση των αναγκών που υπάρχουν για αίμα έσπευσαν και διέθεσαν 10 λεπτά από τον χρόνο τους προκειμένου να σώσουν ζωές.

Οι 14 μονάδες αίμα αποτελούν κίνητρο παρακίνησης και για τους ανθρώπους που είναι εκτός της Π.Ε. Ηλείας για να συμμετέχουν σε τέτοιους είδους πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την προσφορά προς τον άνθρωπο. «Είναι ικανοποιητική η ανταπόκριση των συναδέλφων στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου του Διοικητηρίου. Αν και έχουμε μεγάλο απόθεμα σε μονάδες αίματος, προσπαθούμε να το διευρύνουμε συνέχεια.

Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες. Έχουμε βοηθήσει αρκετά μέλη μας υπαλλήλους αλλά και συγγενείς τους καθώς και όσους έχουν ανάγκη. Θα πρέπει οι συνάδελφοι να έρχονται και να δίνουν το αίμα τους για αυτό και θα πρέπει να καταλάβουν και οι απέξω ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία προσφορά ζωής σε όλον τον κόσμο. Οποιαδήποτε στιγμή θα πρέπει να δίνουν αίμα και να βοηθάνε, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού όπου είναι αυξημένες οι ανάγκες για αίμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χαράλαμπος Μικέλης, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ε. Ηλείας.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους της Π.Ε. Ηλείας για το πολύτιμο αγαθό που προσφέρουν, το αίμα τους, βοηθώντας έτσι τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Η βοήθειά τους είναι σημαντική. Με το παράδειγμά τους κινητοποιούν και άλλους να δώσουν αίμα. Αυτό είναι το νόημα, δηλαδή να αυξηθούν οι αιμοδότες έτσι ώστε με την προσφορά του αίματός τους οι ανάγκες μας να υπερκαλυφθούν. Ευχαριστούμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο που όλο αυτό το διάστημα μας προσφέρει την αίθουσα για τον σκοπό αυτό και ιδίως την περίοδο του covid», επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη ιατρός του Τμήματος Αιμοδοσίας Πύργου.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: