ΠΣΑΤ και Εθνική Αστέγων βάζουμε ...γκολ στη φτώχεια
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΣΑΤ και Εθνική Αστέγων βάζουμε …γκολ στη φτώχεια

ΠΣΑΤ και Εθνική Αστέγων βάζουμε …γκολ στη φτώχεια

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2022

ΠΣΑΤ και Εθνική Αστέγων βάζουμε …γκολ στη φτώχεια

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) δίνειαγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την εθνική ομάδα Αστέγων, την Τετάρτη (29/6και ώρα 20:00), στο Δημοτικό Γήπεδο Ρουφ «Δημήτρης Γιαννακόπουλος»,έδρα τουΠΑΟ Ρουφ.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν επικοινωνιακά τη σημαντική αυτήκοινωνική δράση των δυο φορέων. Επίσης προσκαλεί τους φιλάθλους ναπαραβρεθούν στην αναμέτρηση για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως οαθλητισμός γίνεται όχημα συμπερίληψης και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας,βάζοντας «γκολ στη φτώχεια».

Η ομάδα του ΠΣΑΤ απαρτίζεται μέλη του Συνδέσμου μας με την συμμετοχή όμωςκαι γνωστών παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού καιΑΕΚ. Χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας είναι η winmasters, η οποία είναι καιΜεγάλος Χορηγός του ΠΣΑΤ.Η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία, με τοντίτλο «Γκολ στη Φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για τηνενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τηφτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές.

Στόχος της είναι η υποστήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, όπως και ηενημέρωση και ευαισθητοποίηση και, εν τέλει, η κινητοποίηση των πολιτών ενάντιασε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζουν κάτω από το όριο τηςφτώχειας, άστεγοι, τα άτομα που ήταν εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και οιπρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο τηςπρωτοβουλίας.Από το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: