Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Διαβούλευση για το LEADER
Πύργος: Διαβούλευση για το LEADER

Πύργος: Διαβούλευση για το LEADER

Διαβούλευση με το δήμο και φορείς της περιοχής στα πλαίσια της Ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης για την προετοιμασία της πρότασης της Αναπτυξιακής Ολυμπίας (ΑΝ.ΟΛ. ΑΕ) που θα υποβληθεί στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ-Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία των Τοπικών κοινοτήτων)» του ΣΣΑ 2023-2027, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύργου.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τους εκπροσώπους του Δήμου και των φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες αξιοποίησης του Προγράμματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως είναι γνωστό απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής οι οποίες θα συμβάλλουν θετικά με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στην διαμόρφωση μιας ρεαλιστικής και καινοτόμου πρότασης που θα υποβληθεί για έγκριση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν από στελέχη της ΑΝΟΛ ΑΕ, η περιοχή παρέμβασης του Προγράμματος, οι θεματικοί στόχοι του νέου LEADER για την περίοδο 2023-2027, οι επιλέξιμες δράσεις και δικαιούχοι, καθώς επίσης και τα ποσοστά επιχορήγησης ανά κατηγορία πράξεων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: