Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Δημητρόπουλος
Πύργος: Έφυγε από την ζωή η Μαρία Χριστοπούλου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Δημητρόπουλος

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, αναχώρησε για τον Ουρανό, ο Νίκος Δημητρόπουλος, ένας αξιόλογος άνθρωπος και καλός ενορίτης του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον Ναό ως αναπληρωματικός Εκκλησιαστικός Επίτροπος, ύστερα από σύντομη ασθένεια.

Ήταν ένας καλός συμπολίτης, γεμάτος προσφορά, καλοσύνη και ευγένεια που κατάγονταν από το Σκλήβα της Πηνείας και είχε διατελέσει μεταξύ άλλων και Διευθυντής των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ. στον Πύργο.

Έφυγε νωρίς και απρόσμενα αυτές τις άγιες και πανευφρόσυνες ημέρες, αφήνοντας στην οικογένειά του αλλά και σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και άψογα συνεργαστήκαμε, καθώς επίσης στους γνωστούς και φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό και μεγάλη λύπη.

Έφυγε όπως ήρθε. Με τα χέρια καθαρά. Έντιμος, αξιοπρεπής και ακέραιος ως το τέλος και με το μέτωπο ψηλά! Δεν θα τον ξεχάσουμε γιατί το φως και η καλοσύνη που σκόρπισε με το πέρασμά του από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει με τον θάνατό του. Πάντα θα τον θυμόμαστε, πάντα θα τον αγαπούμε και θα προσευχόμαστε για την Ανάπαυσή του!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου. Στην εκλεκτή του σύζυγο Σοφία και τα καλά του παιδιά Κωνσταντίνο και Αθανασία, καθώς επίσης και στα αδέλφια του Θερμά Συλλυπητήρια.

Ο Πρόεδρος

Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Κατσηδήμας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: