Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: «Έφυγε» ο Σπύρος Τυλιγάδας
Πέθανε ο Παναγιώτης Φωτ. Σπυρόπουλος – Είχε διατελέσει διοικητής της Π.Υ. Πύργου

Πύργος: «Έφυγε» ο Σπύρος Τυλιγάδας

Ένας από τους πιο παλιούς και παραδοσιακούς εμπόρους του Πύργου ο Σπύρος Τυλιγάδας έφυγε χθες πλήρης ημερών και σε ηλικία περίπου 90 ετών, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και γνωστούς που έκαναν λόγο για έναν πιστό «υπηρέτη» του εμπορικού κόσμου της πόλης για πολλά χρόνια.

Γεννημένος στην Ευρυτανία, σε ηλικία περίπου 15 ετών μετακόμισε στον Πύργο όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Το εμπόριο ήταν η ζωή του και όλα τα χρόνια μέχρι την συνταξιοδότησή του εργάστηκε με ζήλο, μεράκι και τεράστια αγάπη, καταφέρνοντας να ξεπεράσει δύσκολες εποχές και μέσα από τη δουλειά του να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά, τον Θύμιο και τη Βάσω.

Διατηρούσε κατάστημα με ρουχισμό κοντά στο Σταυροπάζαρο και μετά τη συνταξιοδότησή του τον διαδέχτηκε ο ανιψιός του Δημήτρης.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός χαρακτήρας, στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Δυστυχώς, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεψαν να είναι το ίδιο δραστήριος όπως τα προηγούμενα χρόνια και να ασχολείται με αυτό που τόσα χρόνια υπηρετούσε με τόση δοτικότητα.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πύργου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: