Εμπορικός Σύλλογος και Δήμος ετοιμάζουν Καλοκαιρινές Μουσικές Λευκές Νύχτες με Παπαρίζου-Τάμτα, Ρόκκο-Ασλανίδου!
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΥΡΓΟΣ – Εμπορικός Σύλλογος και Δήμος ετοιμάζουν Καλοκαιρινές Μουσικές Λευκές Νύχτες με Παπαρίζου-Τάμτα, Ρόκκο-Ασλανίδου!

ΠΥΡΓΟΣ – Εμπορικός Σύλλογος και Δήμος ετοιμάζουν Καλοκαιρινές Μουσικές Λευκές Νύχτες με Παπαρίζου-Τάμτα, Ρόκκο-Ασλανίδου!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της καλοκαιρινής εκδήλωσης (στα πρότυπα της Λευκής Νύχτας) που ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου.

Σχέδια για την «ανάσταση» της αγοράς κάνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλίας Ξανθούλης, μαζί με τα μέλη του Συλλόγου, μήπως και αλλάξει το κλίμα.

Στα πλάνα του περιλαμβάνεται και η διοργάνωση μιας εκδήλωσης στα πρότυπα της Λευκής Νύχτας προς τον Αύγουστο, κορονοϊού φυσικά επιτρέποντος.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Ιουλίου λοιπόν περιμένουμε βραδιά προσφορών με σκοπό να δούμε τα καταστήματα της πόλης του Πύργου ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, σε συνεργασία  με μια μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο δήμος Πύργου.

Ο λόγος για  τη μεγάλη εμφάνιση δύο πολύ γνωστών και λατρεμένων καλλιτεχνών, που είναι άλλες από την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα…

Έλενα Παπαρίζου ,Τάμτα ,Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου

Κάτι εξίσου δυνατό φαίνεται να ετοιμάζεται για τις 21 Αυγούστου με πολλά event και συνοδευόμενη από άλλη μια συναυλία με δύο μεγάλα και αγαπημένα ονόματα, το Στέλιο Ρόκκο και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Κάτι εξίσου δυνατό φαίνεται να ετοιμάζεται για τις 21 Αυγούστου, αν κι εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, αφού η ημερομηνία είναι αρκετά μακρινή.

με πληροφορίες από proininewsolmpianews & patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: