Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Για τις 40 ηµέρες απουσίας – Η άκακη ψυχή της Πηνιώς Σταµατοπούλου
Πύργος: Για τις 40 ηµέρες απουσίας - Η άκακη ψυχή της Πηνιώς Σταµατοπούλου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πύργος: Για τις 40 ηµέρες απουσίας – Η άκακη ψυχή της Πηνιώς ΣταµατοπούλουΤα δάκρυα για εκείνη στέρεψαν από τις αγαπηµένες της ανιψιές, που την αγάπησαν σαν µάνα τους. ∆εν παντρεύτηκε, γιατί τα αδέλφια της και τα ανίψια της είχαν τον πρώτο λόγο στην καρδιά της. Μια καρδιά όλο αγάπη, που ένιωσα και η ίδια όταν τη γνώρισα µε τον γλυκό της, απλό, καλοσυνάτο λόγο.

«Είναι ψυχούλα», µου έλεγαν τα αγαπηµένα της ανίψια Σοφούλα και Κώστας, Σάκης και Ζωζώ, Φώτης και Βασιλική και Ελένη ∆ηµητρακοπούλου. Η θεία τους η Πηνιώ νοιαζόταν για όλους. Έστρωνε τραπέζια στις γιορτές στο σπίτι της αξέχαστης αδελφής της Βάσως Σταυροπούλου, στο αγαπηµένο της χωριό, το Παλαιοχώρι, εκεί όπου γεννήθηκε.

Μαγείρευε τόσο καλά που όλοι ήθελαν να γευτούν ό,τι καλό έφτιαχνε. Ξεχωριστά της αδέλφια ήσαν η Θεοδώρα Τσατσουλή, η Τασία Γαβριηλιάδη, η Γιώτα ∆ηµητρακοπούλου, που ήταν αδελφή της µάνας του αξέχαστου δηµάρχου Γιώργου ∆ηµητρακόπουλου µε τη γυναίκα του Λιλίκα ∆ηµητρακοπούλου, ο Νιόνιος Σταµατόπουλος και ο Γιώργος Σταµατόπουλος. Ήταν το τελευταίο παιδί του Φώτη και της Ιωάννας Σταµατοπούλου.

Η ευαίσθητη και συγχρόνως δυναµική δικηγόρος Κατερίνα Σταµατοπούλου µε δάκρυα στα µάτια, γυναίκα του αξέχαστου αδελφού της, δικηγόρου Γιώργου Σταµατοπούλου, δεν σταµατούσε να µας µιλάει για τη συντροφιά της ζωής της, για την αγάπη της, για την ψυχούλα της Πηνειώς. Ζούσε µε τις ζωές τους, χαιρόταν µε τη χαρά τους, καµάρωνε για κάθε ανήψι της, αλλά και για τα παιδιά τους.

Τα δάκρυα της Σοφούλας της, της Ζωζώς της και της Κατερίνας της, πριν την αποχαιρετήσουν για πάντα αποτελούν για όσους ήσαν εκεί, την πιο γλυκιά ανάµνηση

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: