ΠΥΡΓΟΣ - Και με αυτά τι θα κάνετε;Οι αρμόδιοι ...ακούνε;Βλέπουν; ή μήπως ετοιμάζονται για το επόμενο happening;
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΥΡΓΟΣ – Και με αυτά τι θα κάνετε;Οι αρμόδιοι …ακούνε;Βλέπουν; ή μήπως ετοιμάζονται για το επόμενο happening;

ΠΥΡΓΟΣ – Και με αυτά τι θα κάνετε;Οι αρμόδιοι …ακούνε;Βλέπουν; ή μήπως ετοιμάζονται για το επόμενο happening;

”Από την σπιαντζα έως το καβούρι τι γίνετε…. (Φυτοφάρμακα, μπάζα, οικιακά σκουπίδια, ελενιτ, κεραμίδια, καναπέδες, ψυγεία, ψοφιμια, φορτιγα ολόκληρα από μαλλιά ζώων, και ότι άλλο γουστάρετε…! ”

Εικόνες ”ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ” δημοσίευσε στην σελίδα του O Φυσιολατρικός Σύλλογος Φίλων Λίμνης Μουριάς & Αλφειού Ποταμού. 

Οι αρμόδιοι …ακούνε;Βλέπουν; ή μήπως ετοιμάζονται για το επόμενο happening;

Το πρόβλημα τείνει να γίνει διαχρονικό,και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση.

Το κείμενο του Φυσιολατρικού Συλλόγου Φίλων Λίμνης Μουριάς & Αλφειού Ποταμού:(Κάντε κλικ εδώ )

”Το Σάββατο λέει.. Άνοιξαν οι μπουκαπορτες του αντλιοστάσιου του Καβουριου και μετά από καταγγελία που έγινε… Μας είπαν ότι μαύρισε η θάλασσα από φυτοφάρμακα αλλά και λύματα που πέφτουν στον χώρο της Λίμνης Μουριας…!

Οπότε τουλάχιστον 500 μέτρα δεξιά και αριστερά δεν πρέπει να πηγενουμε για μπάνιο….! Στα 600 σίγουρα όμως η θάλασσα θα είναι πένα! Ρε ποιον κοροιδευετε….?? Κοιτάξτε αυτήν την στιγμή σε 6500 στρέμματα… Από την σπιαντζα έως το καβούρι τι γίνετε…. (Φυτοφάρμακα, μπάζα, οικιακά σκουπίδια, ελενιτ, κεραμίδια, καναπέδες, ψυγεία, ψοφιμια, φορτιγα ολόκληρα από μαλλιά ζώων, και ότι άλλο γουστάρετε…! Όλα τα καταλυπα αφού με κάποιον τρόπο καούν 🤔και αφού με κάποιον τρόπο χωθούν από μηχανηματα 🤔καταλήγουν στα στάσιμα κανάλια τις περιοχής… Οταν το αντλιοστάσιο στο καβούρι ανοίξει τις μπουκαπορτες… Λογικό και επόμενο να τραβήξει όλο αυτών των καρκίνο και να τον πετάξει στην θάλασσα…!

Μην απορούμε και για τις τσούχτρες που έχουμε λοιπόν…..! Ξέρετε γτ έχουμε τσούχτρες? Γτ τους αρέσει ο καρκίνος…! Ευχαριστώ!!! Να ξέρετε και κάτι ακόμα… Στην περιοχή του κυανης ακτής… Πίσω στην λίμνη… Άνοιξε ένας καινουριος σκουπιδότοπος.. Για να σώσει την κατάντια του Πύργου..!!!

Α και κάτι τελευταίο… Αυτός που είπε ότι όσοι επιθυμούν τον Επαναπλημηρισμο της Λίμνης.. Να προσέχουν μην βρουν στον πάτο της Λίμνης σκουπίδια.. Του λέω το εξής :α) είμαστε πολλοί που την επιθυμούν… Για πολλους και διάφορους λόγους.. Που είναι ψιλά γράμματα για σένα… Β) Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρούμε σκουπίδια γτ θα τα καθαρίσεις πρώτα.. Και γ) ειναι σίγουρος ο Επαναπλημηρισμος…”

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: