Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Πέντε ακόμα συλλήψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών
Πύργος: Πέντε ακόμα συλλήψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών

Πύργος: Πέντε ακόμα συλλήψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών

Πέντε ακόμα συλλήψεις από την Ασφάλεια Πύργου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για το κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Δίβρη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Πίσω από τη φυτεία των 670 δενδρυλλίων κάνναβης αλλά και των περισσότερων από 200 κιλών, μεταξύ άλλων κρύβονταν δυο Έλληνες, πατέρας και γιος, οι οποίοι  είχαν τον ρόλο της εποπτείας, του ανεφοδιασμού, της καλλιέργειας αλλά και της συγκομιδής της κάνναβης ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με πληροφορίες, την αποθήκευε και την πουλούσε.

Πατέρας και γιος, εντοπίστηκαν, έχοντας στην κατοχή τους, τρία σακίδια με 23 νάιλον συσκευασίες και κάνναβη συνολικού βάρους 21 χιλιάδων γραμμαρίων, ενώ όπως εκτιμάται το όφελος που θα αποκόμιζε η σπείρα από τις συγκεκριμένες παράνομες δοσοληψίες θα ξεπερνούσε τις 75 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια, αλλά και γεωργικά εργαλεία, ψεκαστήρι, λάστιχα και δυο κουβάδες. Τα ευρήματα ωστόσο των Αρχών δεν σταμάτησαν εκεί αφού στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν Ρούβλια, Λίρες, Δολάρια, Κούνα Κροατίας και Κορώνα Σουηδίας, δείγμα ότι η πληρωμή γινόταν με ξένα νομίσματα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: