Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πύργος: Συναυλία με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Χρήστο Τσατσαμπά

Πύργος: Συναυλία με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Χρήστο Τσατσαμπά

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο εκδηλώσεων του, διοργανώνοντας συναυλία με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και  Χρήστο Τσατσαμπά, στα πλαίσια εορτασμού του αυγουστιάτικης πανσελήνου, στις 16 Αυγούστου στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου.

Ο μαγικός ήχος της τρομπέτας του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, συναντιέται με την δεξιοτεχνία του πιανίστα Χρήστου Τσατσαμπά.  Οι δύο τους υπόσχονται να συμπαρασύρουν το κοινό σε ένα υπέροχο νυχτερινό ταξίδι.
Αφετηρία τους είναι γνωστές σε όλους μας μουσικές του κόσμου, Μ.Θεοδωράκη, Μ.Χατζιδάκι και της Ελληνικής παράδοσης.

Μελωδίες όπως: «Μισιρλού», «Ένα το χελιδόνι», «Καίγομαι και σιγολιώνω»,  «El Condor Pasa»,  «Gnossienne» μεταμορφώνονται περνώντας από το δικό τους προσωπικό φίλτρο και καταλήγουν ανανεωμένες στα αυτιά των ακροατών.
Ο μαγευτικός χώρος του Μουσείου υπό το φως της Πανσελήνου αποτελεί έμπνευση για το μουσικό διάλογο των δύο καλλιτεχνών.

ΔΟΠ Πύργου: Συναυλία με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Χρήστο Τσατσαμπά την Παρασκευή 16 Αυγούστου στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ καλεί δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και τον Χρήστο Τσατσαμπά για μια μοναδική βραδιά στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας στα πλαίσια του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: