Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Τα έκανε γυαλιά καρφιά!
Ιτέα: Μαχαιρώματα σε μαθητικό πάρτι - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Πύργος: Τα έκανε γυαλιά καρφιά!

 

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια «χρυσή ευκαιρία» για τους επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν κάποια σημαντικά έσοδα που θα τους βοηθήσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και αναπάντεχες αναποδιές που αλλάζουν τα δεδομένα.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του καφεκοπτείου-κάβας «Χαρμάνι» στην περιοχή του Πύργου ειδοποιήθηκε πως στην επιχείρησή του είχε μπουκάρει ένα… αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις επτά το πρωί το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταστρέψει τη βιτρίνα του καταστήματος και να εισέλθει εντός αυτού.

Μάλιστα, ζημιές προκλήθηκαν και σε προϊόντα και εξοπλισμό που βρισκόταν στη βιτρίνα που καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ και οι άνθρωποι της επιχείρησης παρέμειναν μέχρι αργά σε αυτή αλλάζοντας βάρδιες, προκειμένου να φυλάνε το κατάστημα που ήταν εκτεθειμένο μιας και δεν μπορούσε να αποκατασταθεί η βιτρίνα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Να σημειωθεί πως το βράδυ στο σημείο τοποθετήθηκε επαγγελματικό φορτηγό προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα μπει κανείς στην επιχείρηση

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: