Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πύργος – Υπόθεση αρπαγής ανηλίκου: Τι δηλώνει η μητέρα του 14χρονου
Συνέλαβαν τους ληστές που μαχαίρωσαν τον περιπτερά στο Σύνταγμα – News.gr

Πύργος – Υπόθεση αρπαγής ανηλίκου: Τι δηλώνει η μητέρα του 14χρονου

Όσα λέει η μητέρα του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν με βαν

“Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του. Και μετά το έβαλε στα πόδια. Τους είδε πίσω του το παιδί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν”.

Με αυτά τα λόγια, η μητέρα του 14χρονου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο, δύο άγνωστοι σε εκείνον άνδρες, προσπάθησαν να τον βάλουν στο μαύρο βαν της φωτογραφίας, την ώρα που το παιδί πήγαινε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου.

Ευτυχώς το παιδί έτρεξε στο φροντιστήριο και η δασκάλα αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

“Ειδοποίησε μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα” λέει η μητέρα, μιλώντας στον Alpha.

Επιβεβαιώνει ότι μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, το παιδί τους αναγνώρισε ως τους δύο δράστες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο γιος της δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του πριν το περιστατικό.

“Νιώθω ανακουφισμένη. Γιατί υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν αντιδρούν αμέσως και μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο… Η ψυχολογία του παιδιού δεν είναι πάρα πολύ καλά. Ταραγμένος είναι”.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha και έκανε αποκαλύψεις σε σχέση με την υπόθεση: «Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του και μετά το έβαλε στα πόδια».

«Τους είδε από πίσω του το παιδί, δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν», συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού που βρήκε καταφύγιο στο φροντιστήριο, με τη δασκάλα να καλεί την αστυνομία.

«Η δασκάλα ειδοποίησε την αστυνομία μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα», συμπλήρωσε με τη μητέρα του 14χρονου.

«Νιώθω ανακουφισμένη, γιατί υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν αντιδρούν αμέσως και μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο», είπε ακόμη, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την κατάσταση του παιδιού της επισήμανε: «Δεν είναι πολύ καλά. Είναι ταραγμένος».

Πηγή: Alpha

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: