Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πύργος: Ζήτησαν αυξήσεις σε συγκέντρωσή τους οι συνταξιούχοι
Πύργος: Ζήτησαν αυξήσεις σε συγκέντρωσή τους οι συνταξιούχοι

Πύργος: Ζήτησαν αυξήσεις σε συγκέντρωσή τους οι συνταξιούχοι

«Είμαστε στο δρόμο και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν….» τόνισαν στην χθεσινή συγκέντρωσή τους στην πλατεία του Πύργου οι συνταξιούχοι της Ηλείας.

Ζήτησαν από την κυβέρνηση, να προχωρήσει σε γενναίες αυξήσεις των συντάξεών τους, που έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια.  Ζήτησαν ακόμη να παρθούν μέτρα για μια καλύτερη υγεία, φαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσουν οι συνεχείς αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα και σε ενέργεια, που … εξατμίζουν τις συντάξεις.

Μίλησαν ο Λέανδρος Μάκκας, οργανωτικός γραμματέας της ομοσπονδίας ΙΚΑ και  ο Κώστας Γεροπαναγιώτης αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΑΕΕ, ενώ χαιρετισμό πραγματοποίησαν τα συνταξιουχικά σωματεία του νομού.

Την έναρξη της συγκέντρωσης έκανε ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος Γραμματέας του Σωματείου ΙΚΑ Περιφέρειας Αμαλιάδας, ενώ χαιρέτησαν  ακόμη ο Χρήστος Τσαγκάρης, Πρόεδρος ΙΚΑ Πύργου, Άγγελος Κολόσακας, Αντ/δρος Πολιτικών Συνταξιούχων Αμαλιάδας, Νίκος Λοχοβίτης, πρόεδρος ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Ν. Ηλείας, Ζώης Ιωάννης, Πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΑΕ Ν. Ηλείας και Αθανάσιος Φωτόπουλος, πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: