Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Qatargate: Χριστούγεννα στη φυλακή για την Εύα Καϊλή – Η επίσκεψη του πατέρα της
Εύα Καϊλή: Έφτιαξε εταιρεία real estate με τον σύζυγό της πριν από ένα μήνα στο Κολωνάκι – Δεσμεύτηκε από τις Αρχές

Qatargate: Χριστούγεννα στη φυλακή για την Εύα Καϊλή – Η επίσκεψη του πατέρα της«Είναι μόνη της μέσα στις φυλακές, δυστυχώς μόνο του είναι και το 22 μηνών μωρό της. Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς, αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή»

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη φυλακή θα κάνει η Εύα Καϊλή, οι ισχυρισμοί της οποίας δεν έπεισαν τους Βέλγους δικαστές που διέταξαν να παραμείνει φυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες.

Αργά χθες το απόγευμα, την επισκέφθηκε στις φυλακές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η κ. Καϊλή είναι μόνη της μέσα στις φυλακές, δυστυχώς μόνο του είναι και το 22 μηνών μωρό της. Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς, αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή. Παρακαλώ σεβαστείτε το».

15 ημέρες κράτησης στις Βελγικές φυλακές μετρά η Εύα Καϊλή. Σε αυτό το διάστημα δεν έχει δει την κόρη της.

Η επίσκεψη από τον πατέρα της

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή βγαίνει από τις φυλακές του Χάρεν σιωπηλός. Πήγε να δει για πρώτη φορά την κόρη του, μετά την απόφαση για την παράταση της προφυλάκισής της.

Έμεινε για λίγη ώρα στον προθάλαμο, άφησε τα πράγματά του για έλεγχο, όπως και τα πράγματα που είχε φέρει για την κόρη του. Ο Αλέξανδρος Καϊλής δεν είπε ούτε λέξη, δεν απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με την αντίδραση της κόρης του στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου. Έμεινε μαζί της για μια ώρα και 45 λεπτά.

Είναι ο άνθρωπος που «πιάστηκε» με τα λεφτά στο χέρι μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κόρη του για να εξαφανίσει τη βαλίτσα.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής είχε συλληφθεί από Βέλγους αστυνομικούς στις 9 Δεκεμβρίου την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο με μια βαλίτσα γεμάτη με 600.000 ευρώ. Την ίδια μέρα αφέθηκε ελεύθερος.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: