Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Rapid test – ΕΟΔΥ: Τεράστιες ουρές και σήμερα για δωρεάν έλεγχο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Rapid test - ΕΟΔΥ: Τεράστιες ουρές και σήμερα για δωρεάν έλεγχο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Rapid test – ΕΟΔΥ: Τεράστιες ουρές και σήμερα για δωρεάν έλεγχο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996


Τεράστιες είναι σήμερα οι ουρές από τους πολίτες στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ προκειμένου να κάνουν ένα rapid test για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικές είναι εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του OPEN, από την πλατεία του Αιγάλεω, όπου από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, περιμένοντας υπομονετικά να υποβληθούν σε τεστ.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, λόγω της προσέλευσης του κόσμου, η διενέργεια τεστ ξεκίνησε πέντε λεπτά νωρίτερα από τις 9.00 (δηλάδη την προγραμματισμένη ώρα έναρξης) ενώ οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ εκτιμούν ότι μέχρι τις τρεις που θα βρίσκονται στο σημείο μπορεί να εξυπηρετήσουν έως και 700 άτομα. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους αποφάσισαν σήμερα να μεταβούν στο Αιγάλεω για προληπτικούς λόγους, επειδή αύριο επιστρέφουν στη δουλειά, ενώ άλλοι είπαν στην κάμερα του Open ότι εμφάνισαν συμπτώματα και γι’ αυτό θέλησαν να κάνουν τεστ.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στη Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται επίσης κινητή μονάδα. Δεκάδες άτομα περιμένουν υπομονετικά από το πρωί, προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο. Χαρακτηριστικό είναι το γενονός ότι η ουρά φτάνει μέχρι την Ομήρου.

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία Νέας Σμύρνης:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: