Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΡΙΟ – Διευθυντής της ΜΕΘ: «Συγκρατημένα αισιόδοξοι» για το κοριτσάκι από τον Πύργο που νοσηλεύεται

ΡΙΟ – Διευθυντής της ΜΕΘ: «Συγκρατημένα αισιόδοξοι» για το κοριτσάκι από τον Πύργο που νοσηλεύεται

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κλινική κατάσταση της υγείας του 20 μηνών παιδιού που νοσηλεύτεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», έχοντας προσβληθεί από την εποχική γρίπη.

«Υπάρχει σταθερότητα, και αυτό είναι υπέρ του παιδιού. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εμάς, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι», δήλωσε στο tempo24.news o Διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρεάς Ηλιάδης.

Το κοριτσάκι μάλιστα βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς ωστόσο να είναι διασωληνωμένο, με τους θεράποντες ιατρούς να εφαρμόζουν τη μέθοδο του μη επεμβατικού αερισμού.

Ώρες αγωνιάς για γονείς και συγγενείς του παιδιού. Μάλιστα η μητέρα μετά από συστάσεις και τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής επέστρεψε το σπίτι της οικογένειας καθώς εμφανίζει συμπτώματα γρίπης.

Πρόκειται για περιστατικό που διεκομίσθη από τον Πύργο. Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδάκι.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα βρίσκεται η ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, στην περίπτωση που χρειαστεί η διακομιδή ένος ακόμα παιδιού – αγόρι – που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, ως επιβεβαιωμένο κρούσμα της εποχικής γρίπης.

«Η κλίνη παραμένει στη διάθεση του ΕΚΑΒ» δήλωσε ο Ανδρές Ηλιάδης.

tempo24.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: