Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρώσος μαθητής λέει ότι είναι εξωγήινος και μας παρουσιάζει τα σχέδια που το αποδεικνύουν
Μπόρις Κρίπριανοβιτς

Ρώσος μαθητής λέει ότι είναι εξωγήινος και μας παρουσιάζει τα σχέδια που το αποδεικνύουν


Κάθε μέρα θα τύχει να ακούσουμε περίεργες ιστορίες ανά τον κόσμο. Η άκρως παράδοξη ιστορία που ακολουθεί έρχεται από τη Ρωσία και συγκεκριμένα το Βόλγκογκραντ.

Μπόρις Κρίπριανοβιτς: Λίγα λόγια για τον Ρώσο μαθητή

Ο Ρώσος μαθητής Μπόρις Κρίπριανοβιτς έχει δημιουργήσει σύγχυση στους ειδικούς με τις γνώσεις του σχετικά με το διάστημα, ενώ υποστηρίζει πως γεννήθηκε σε έναν «κόκκινο πλανήτη που μαστίστηκε από τον πόλεμο», πριν ξαναγεννηθεί από τη μητέρα του στη Γη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του, ο νεαρός Μπόρις από το Βόλγκογκραντ μπόρεσε να μιλήσει μήνες μετά τη γέννησή του και συχνά συζητούσε θέματα που δεν του είχαν διδάξει ποτέ, όπως οι εξωγήινοι πολιτισμοί.

 Μπόρις Κριπριανοβιτς: Τι ισχυρίζεται Ο Ρώσος μαθητής που λέει οτι έχει καταγωγή από τον Άρη

Από την ηλικία των δύο ετών άφηνε τους πάντες άφωνους, καθώς μπορούσε να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει. Η μητέρα του, η οποία είναι η ίδια γιατρός, δήλωσε ότι η πρώτη ένδειξη ότι ήταν ιδιαίτερο παιδί ήρθε μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση, καθώς ήταν σε θέση να κρατήσει το κεφάλι του χωρίς βοήθεια.

Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι έζησε έναν «άσχημο πόλεμο» στον Άρη, ο οποίος υπέστη πυρηνική καταστροφή στο μακρινό παρελθόν. Υποστηρίζει πως οι Αρειανοί με ύψος 2,13 μέτρων, εξακολουθούν να ζουν υπόγεια του κόκκινου πλανήτη και να εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.

Μπόρις Κρίπριανοβιτς

Ο Ρώσος μαθητής εξήγησε πως οι Αρειανοί είχαν μια ισχυρή σχέση με τους αρχαίους Αιγυπτίους στη Γη και πώς επισκέφθηκαν κάποτε τον πλανήτη μας. Είπε ότι η ζωή στη Γη θα αλλάξει δραματικά όταν το μνημείο της Μεγάλης Σφίγγας στη Γκίζα «ξεκλειδωθεί», προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός ανοίγματος κρύβεται πίσω από ένα αυτί.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: