Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φοβάται για τη ζωή της στις φυλακές» λέει ο δικηγόρος της – Η συζήτηση για την κεταμίνη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα - Πλήρης επιβεβαίωση του pelop.gr | Ειδησεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φοβάται για τη ζωή της στις φυλακές» λέει ο δικηγόρος της – Η συζήτηση για την κεταμίνη


Την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο» δήλωσε χαρακτηριστικά για τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Για τις περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, «έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά».

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δεν τρώει λόγω κακής ψυχολογίας»

Για τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνησε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

Επίσης ανέφερε πως το βασικό πρόβλημα της είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως είναι προφυλακισμένη και αρνείται να σχολιάσει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναφορικά με την στάση του Μανου Δασκαλάκη και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης αυτά ξέρει, αυτά λέει,όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» ο δικηγόρος δήλωσε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης έκανε τη δική του τοποθέτηση αναφορικά με τα εν λόγω «αδιάσειστα» στοιχεία, λέγοντας πως αρχικά έχουμε έναν θάνατο που προήλθε όπως όλα δείχνουν από υψηλή δόση κεταμίνης που σκοτώνει και δεν δικαιολογείται η ύπαρξή της, ενώ παρούσα εκείνη την ώρα ήταν η μητέρα μόνο στο δωμάτιο.

Πηγή: newsit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: