Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη της αδελφής της Δήμητρας για την Ίριδα που «έκαψε» την 33χρονη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη της αδελφής της Δήμητρας για την Ίριδα που «έκαψε» την 33χρονη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη της αδελφής της Δήμητρας για την Ίριδα που «έκαψε» την 33χρονηΗ αδελφή της προφυλακισμένης για την δολοφονία της Τζωρτζίνας περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα είδε και τι της έκανε εντύπωση

Η τελευταία κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ φέρνει σε δύσκολη θέση την ήδη προφυλακισμένη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αποκάλυψε λεπτομέρειες που της έκαναν εντύπωση σχετικά με το πώς βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε ακριβώς όσα αντίκρισε την ημέρα που εντόπισε νεκρή της μόλις 6 μηνών Ίριδα στην κούνια της και όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, της έκανε εντύπωση η περίεργη θέση που είχε στην κούνια, θέση στην οποία δεν θα μπορούσε να κοιμόταν, αφού συνήθως δεν κουνιόταν ιδιαίτερα στον ύπνο της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη θερμοκρασία του σώματός της, αλλά και στις κοκκινίλες και τα σημάδια στο πρόσωπό της, όπου έπεσε εξ αρχής το βλέμμα της.

Ειδικότερα, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου περιγράφει στην κατάθεσή της, την οποία μετέδωσε ο Alpha:

«Την είδα εντελώς ξεσκέπαστη. Δεν ήταν στη θέση, που ήταν συνήθως ξαπλωμένη. Ήταν κάθετα στο στρώμα, με το κεφάλι της προς τα έξω και τα πόδια της προς την μεριά του τοίχου. Ήταν ανάσκελα ξαπλωμένη και το κεφάλι της γερμένο προς τα δεξιά. Δεν ήταν στο κέντρο της κούνιας, αλλά προς τα πάνω. Την Ίριδα την βρήκα ανάμεσα στο ξύλο της πάνω πλευράς της κούνιας και στο μαξιλάρι. Μάλιστα, το μαξιλάρι ακουμπούσε ακριβώς το δεξί χέρι της Ιριδας. Σας λέω, ότι μου έκανε εντύπωση η θέση της, γιατί η Ίριδα δεν κουνιόταν τόσο στον ύπνο, ώστε να μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ από τη θέση που την είχε βάλει η Ρούλα για ύπνο.

Δεν είδα, που ακριβώς την έβαλε για ύπνο, αλλά την έβαλε σίγουρα κατά μήκος. Όχι κάθετα. Επίσης, σίγουρα το κεφάλι της θα ήταν πάνω στο μαξιλάρι, όταν την έβαλε για ύπνο. Εγώ όμως την βρήκα σε εντελώς άλλη θέση από αυτή, με το μαξιλάρι να είναι δίπλα στο χέρι της. Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς έγινε αυτό και άλλαξε τόσο πολύ θέση μέσα στην κούνια. Όταν έπιασα το χέρι της, κατάλαβα ότι ήταν παγωμένο. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα, ότι το παιδί θα είχε ξυλιάσει, αφού ήταν ξεσκέπαστο. Είδα και τα ματάκια της και ήταν μισάνοιχτα. Ανησύχησα με αυτό που έβλεπα και έβαλα το χέρι μου πάνω στο στήθος της, για να δω αν αναπνέει. Τότε διαπίστωσα, ότι δεν κουνιόταν και δεν ανέπνεε».

Στην συνέχεια περιγράφει, ότι πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και το πήγε στη Ρούλα και άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις, κάνοντας λόγο για κάποια ασυνήθιστα σημάδια στο πρόσωπο του μωρού. «Έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και κατάλαβα, ότι και αυτό ήταν παγωμένο. Έπιασα όμως και τα μαγουλάκια της, αλλά αυτά ήταν ζεστά. Για το πρόσωπό της που με ρωτάτε, σας λέω ότι είχε κάποια σημάδια γύρω από το στόμα. Στη φωτογραφία που μου δείχνετε, βλέπω το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, φαίνεται η κοκκινίλα, το έκζεμα το οποίο είχε εμφανιστεί γύρω από τα χείλη της Ίριδας κάποιες ημέρες πριν. Εκτός από αυτή την κοκκινίλα, βλέπω ότι υπάρχουν και σημάδια και μάλιστα έντονα στο εσωτερικό των χειλιών. Τα σημάδια αυτά έχουν σκούρο χρώμα και έχουν μια όψη σαν τρίγωνο στο σχήμα τους με κορυφές. Δηλαδή αυτά είναι τα σημάδια που σας περιέγραψα προηγουμένως σαν ξηρότητα και σας είπα ότι τα παρατήρησα πρώτη φορά, όταν πήρα την Ίριδα από την κούνια της και την έβαλα στον πάτωμα για να της κάνω ΚΑΡΠΑ. Πριν από αυτό, τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν στα χείλη της. Το προηγούμενο βράδυ δηλαδή, που την είχα εγώ και παίζαμε, μέχρι και που την έβαλε η Ρούλα για ύπνο, δεν υπήρχαν».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε στην κατάθεσή της, ότι πιστεύει πως η Ίριδα έφυγε από τη ζωή από κάτι γενετικό, που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: