Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας – Ποια η υπερασπιστική της γραμμή – «Ετοιμάζουμε εκπλήξεις», δηλώνει ο δικηγόρος της | Ειδησεις
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας - Ποια η υπερασπιστική της γραμμή - «Ετοιμάζουμε εκπλήξεις», δηλώνει ο δικηγόρος της | Ειδησεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας – Ποια η υπερασπιστική της γραμμή – «Ετοιμάζουμε εκπλήξεις», δηλώνει ο δικηγόρος της | Ειδησεις


Την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποκάλυψε ο δικηγόρος της 33χρονης, Κωσταντίνος Ζάρδας.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος άφησε να εννοηθεί ότι η κεταμίνη μπορεί να χρησιμοποιήθηκε στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσής της, τονίζοντας πως «υπήρχε ιατρικό λάθος και η κεταμίνη χορηγήθηκε ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν εκτός θαλάμου».

«Είδα όλη τη δικογραφία. Σύμφωνα με όσα μου είπε η κατηγορούμενη, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι όταν χορηγήθηκε η θανατηφόρος ουσία, το παιδί δεν ήταν στα δικά της χέρια αλλά σταχέρια των γιατρών και των νοσηλευτών που επιχειρούσαν την ανάνηψή του», δήλωσε ο κ. Ζάρδας.

«Μιλάμε για ιατρικό λάθος, σαφέστατα», συμπλήρωσε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η κεταμίνη δεν υπήρχε στο φαρμακευτικό σχήμα που χρησιμοποιούσαν οι γιατροί στο άτυχο παιδί, φαίνεται πως η πλευρά της 33χρονης θα ισχυριστεί -ενώπιον του ανακριτή- ότι η ουσία βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, χωρίς εκείνη να γνωρίζει το παραμικρό.

Βέβαια, θυμίζουμε ότι η ποσότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα του άτυχου κοριτσικού ήταν η τριπλάσια από όσα θα μπορούσε να αντέξει ο οργανισμός του.

Δείτε τι είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο Κ. Ζάρδας:

 

Να σημειωθεί ότι και ο έτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκαναν στην 33χρονη μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της, ότι η ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης, σημείωσε δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσουν.

«Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται», σημείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: