Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 9 στοιχεία που οδηγούν τις Αρχές ότι χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
Ρούλα Πισπιρίγκου: 34 νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την… καίνε για την Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 9 στοιχεία που οδηγούν τις Αρχές ότι χορήγησε κεταμίνη στην ΤζωρτζίναΤι παραδέχεται ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορούμενης για τις δολοφονικές ιδιότητες της ουσίας

Όλο και περισσότερο «δένουν» οι Αρχές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και υπάρχουν 9 στοιχεία που τους οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για το θρίλερ στην Πάτρα η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να έχει δολοφονήσει την κόρη της.

Τα στοιχεία που «βαραίνουν» την 33χρονη κατηγορούμενη είναι τα εξής:

  • Η έλλειψη άλλου παθολογικού προβλήματος της Τζωρτζίνας
  • Οι βλάβες σε ζωτικά όργανα από τοξική ουσία
  • Ο χρόνος δράσης κεταμίνης, που είναι τα 20 λεπτά
  • Το γεγονός ότι στο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα της 9χρονης
  • Ότι η χορήγηση έγινε όταν η Τζωρτζίνα ήταν εν ζωή
  • Ότι δεν δίνεται σε αναισθησία τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης
  • Βρέθηκαν άθικτες κι οι πέντε αμπούλες από το βαλιτσάκι του νοσοκομείου
  • Από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν προκύπτει χρήση κεταμίνης
  • Οι αναισθησιολόγοι δεν την είχαν χρησιμοποιήσει για πολλούς μήνες

Τι παραδέχεται ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης

Εξάλλου, σε σπάνιο σύνδρομο του φλεβικού κόμβου επικαλείται ως αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης κατηγορούμενης. Αναφορικά με την κεταμίνη και την αμφιλεγόμενη δήλωσή του, πως δεν σκοτώνει η ουσία, μίλησε στην εκπομπή «Live News» ο Γιώργος Σιδεράς, γιατρός και ένας από τους τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η κεταμίνη σκοτώνει όταν δοθεί πολύ γρήγορα σε μεγάλη ποσότητα μέσω της ενδοφλέβιας οδού και το παιδί ή ο ενήλικας είναι δίχως επιτήρηση» εξήγησε ο κ. Σιδεράς.

Στην τοποθέτησή του επί του θέματος, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επισήμανε πως η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης, ωστόσο στα χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν, μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο, γιατί σε μεγάλες δόσεις σκοτώνει.

Ο κ. Σιδεράς ανέφερε πως στη γερμανική βιβλιογραφία αναγράφεται πως η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει μέσω της άπνοιας. Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του τεχνικού συμβούλου σχετικά με τον κορονοϊό και την αμφισβήτησή του, ο κ. Σιδεράς δήλωσε πως δεν πρόκειται για δικά του λεγόμενα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: