Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα καθίσει στο εδώλιο… για λίγα λεπτά!
Κούγιας για Πισπιρίγκου: Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα - Γιατί δεν την εκπροσώπησε από την αρχή | Ειδήσεις Πάτρα νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα καθίσει στο εδώλιο… για λίγα λεπτά!


Θα ξεκινήσει η δίκη της Πατρινής Ρούλας Πισπιρίγκου τη Δευτέρα; Κατά 99% όχι.

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, είναι έτοιμος να ζητήσει αναβολή, κι αυτό γιατί έχει σε εκκρεμότητα εκείνη την ημέρα άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή.

Επειδή το 18μηνο κράτησης της πελάτισσάς του ολοκληρώνεται τον προσεχή Νοέμβριο, η νομική του εκτίμηση είναι ότι θα δοθεί αναβολή και έτσι η 34χρονη δεν θα καθίσει στο εδώλιο, επί μακρόν, παρά μόνο… για λίγα λεπτά.

Ο κ. Κούγιας, στο μεταξύ, ξεκαθάρισε και για ποιον λόγο έστειλε τα εξώδικα σε άλλους εμπλεκόμενους, στις 22 Δεκεμβρίου, με δικαστικό επιμελητή, κάνοντας λόγο για «δημιουργούς της δικαστικής πλάνης». Πρόκειται συγκεκριμένα για τον ιδιώτη ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, την καθηγήτρια Τοξικολογίας Χαρά Σπηλιοπούλου, τον παθολογοανατόμο Χρήστο Ευτυχιάδη και τους κρατικούς ιατροδικαστές Νικόλαο Καρακούκη, Νικόλαο Καλόγρηα, που τους εστάλη εξώδικη πρόσκληση -δήλωση- διαμαρτυρία για την «εκ δόλου και χωρίς καμιά επιστημονική δομή και χωρίς καμιά σοβαρή επιστημονική αιτιολογία και έκτος των κανόνων της ιατροδικαστικής και της παθολογικής ανατομικής καταθέσεις τους, οι οποίες κατέστησαν κατηγορουμένη την Πισπιρίγκου -ενορχηστρωμένα- με παράνομη συνεργασία μεταξύ τους, σειρά ιατρικών και επιστημονικών ερωτημάτων, τα οποία υπαγόρευσαν μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι έχουν εξεταστεί ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακριτρίας κα. Τζωρτζάτου και στα οποία ουδέποτε, απήντησαν».

Οπως λέει ο κ. Κούγιας, τα επιστημονικά ερωτήματα, στα οποία έπρεπε υποχρεωτικά να απαντήσουν, και η έλλειψη απαντήσεως «αποδεικνύει την αθωότητα της κατηγορούμενης» γι’ αυτό και κατέθεσε αγωγές αποζημιώσεως αλλά και μηνύσεις για ποινικά αδικήματα εις βάρος της.

ΝΕΟ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ

Με φόντο την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρεται και σε πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και μια σειρά εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του πρώην συνηγόρου υπεράσπισής της, Οθωνα Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μελετούμε τις γραπτές δηλώσεις και εμφανίσεις στην τηλεόραση του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και νυν δικηγόρου Οθωνα Παπαδόπουλου, εκ των οποίων αποδεικνύεται η διάπραξη σειρά εγκλημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, εις βάρος της πρώην εντολέα του , αλλά και της οικογένειάς της (απιστία, κ.λπ.) και εις βάρος του Αλέξη Κούγια. Για τα ως άνω θα στραφούμε τις επόμενες ήμερες, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας, ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων και θα γνωστοποιήσουμε την κατάθεση των σχετικών δικογράφων»!

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: