Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα – Πλήρης επιβεβαίωση του pelop.gr | Ειδησεις
Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα - Πλήρης επιβεβαίωση του pelop.gr | Ειδησεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα – Πλήρης επιβεβαίωση του pelop.gr | Ειδησεις


Με απολογητικό υπόμνημα έφτασε στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου – στην απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας – φέρεται να αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημά της την πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα αποκαλύψει στην απολογία της – Αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr
«Το παιδί πέθανε έπειτα από 40 λεπτά»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα αναφέρει στο υπόμνημά της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι, ωστόσο το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως, αν είχε χορηγηθεί στο παιδί ποσότητα κεταμινης, θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά.

Αυτό τουλάχιστον έχουν αναφέρουν οι γιατροί κι έτσι σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Αμφισβητεί την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων
Σε ό,τι αφορά την κεταμίνη και συγκεκριμένα την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται διερωτάται πώς γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αφού γίνεται χρήση της ουσίας τόσο στην κτηνιατρική, όσο και στην παιδοχειρουργική.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: