Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρεις λόγοι κυρίως την ώθησαν στην αντικατάσταση του Όθωνα Παπαδόπουλου
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρεις λόγοι κυρίως την ώθησαν στην αντικατάσταση του Όθωνα Παπαδόπουλου | Ειδήσεις Πάτρα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τρεις λόγοι κυρίως την ώθησαν στην αντικατάσταση του Όθωνα Παπαδόπουλου


Ανευ εξήγησης η Ρούλα Πισπιρίγκου αντικατέστησε τον συνήγορο υπεράσπισής της Οθωνα Παπαδόπουλο, με τον έμπειρο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Δημοσιοποιήθηκε δε, η αντικατάσταση χωρίς, σε πρώτο χρόνο, «ένα ευχαριστώ» προς τον θεσσαλονικέα δικηγόρο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην προφυλακισμένη μητέρα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της.

Από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν διατυπώθηκε το παραμικρό σχόλιο για την… παράλειψη. Αντιθέτως, αποδίδεται τεράστια σημασία στην επιλογή του κ. Κούγια, διότι θεωρούν ότι «έχει τεράστια εμπειρία, αλλά και την πυγμή να επιβάλει επικοινωνιακούς όρους ορθής αντιμετώπισης της εντολέως του και κυρίως διότι έχει την ευχέρεια ν’ αναδείξει τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της».

Ποιοι, όμως, μπορεί να είναι οι λόγοι που παύθηκε ο Οθων Παπαδόπουλος από νομικός εκπρόσωπος της κατηγορουμένης;

Υπογραμμίζεται από το περιβάλλον της ότι ο θεσσαλονικέας δικηγόρος κλήθηκε να ανταποκριθεί στην επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να κατατεθεί έγκαιρα και να γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισής της.

Εξ άλλου, το περιβάλλον Πισπιρίγκου θεωρεί ως κρίσιμο ζήτημα να εξασφαλιστεί αξιόπιστη τεχνική εκπροσώπηση, ώστε να αντικρουσθούν πειστικά τα ιατροδικαστικά πορίσματα και οι εκθέσεις παθολογοανατόμων, παιδοψυχιάτρων κ.ο.κ.

Τέλος, χαρακτηρίσθηκε μεν συμπαθητικός και ευπρεπής ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης εκ μέρους του, κρίθηκε όμως απαραίτητο να γίνουν επιλογές που θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν περαιτέρω το κλίμα σε βάρος της κατηγορουμένης.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ…» 

«Ουδόλως επηρεάζεται η δική μας στάση στην απώλεια των τριών κοριτσιών και την δικαστική διαδικασία της υπόθεσης από την αντικατάσταση του συνηγόρου υπεράσπισης της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Ο ορισμός του Αλέξη Κούγια ως συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης για φόνο των τριών παιδιών της σχολιάσθηκε με τον ανωτέρω τρόπο στην «Π» από τον Δημήτρη Καράμπελα, συνήγορο υπεράσπισης του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Ο κ. Καράμπελας πρόσθεσε ότι «η κ. Πισπιρίγκου έκανε χρήση ενός αναφαίρετου δικαιώματός της για λόγους που δεν μας αφορούν και που δεν συσχετίζονται φυσικά με τον δικό μας χειρισμό της υπόθεσης».

Εξ άλλου, ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε στις διώξεις που ασκήθηκαν κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία κατά συρροή και εναντίον της Μαλένας και της Ιριδας, πέραν της υφιστάμενης δίωξης για την Τζωρτζίνα:

«Στον πρέποντα χρόνο ό,τι πράξαμε την πρώτη φορά, θα πράξουμε και τώρα. Θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής, με σαφή επιδίωξη την απόδοση δικαιοσύνης για τον άδικο και τραγικό χαμό των τριών κοριτσιών…».

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: