Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανά στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της, «η κεταμίνη ήταν στη διάθεση των γιατρών»
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πληροφορίες για εντοπισμό και άλλων ουσιών εκτός από την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανά στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της, «η κεταμίνη ήταν στη διάθεση των γιατρών»


Μαζί με τις δύο γυναίκες ήταν και οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Μάλιστα, οι δικηγόροι προχώρησαν σε δηλώσεις. «Δεν υπάρχει στιγμή να έχει αλλάξει θέση, έχει απόλυτη άρνηση της κατηγορίας», τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που ήρθαν από το νοσοκομείο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλείας της», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Είπε ακόμη ότι η ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης, σημείωσε δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσουν.

«Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται», σημείωσε.

Υπογράμμισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να κρατά την ίδια θέση, ότι είναι αθώα δηλαδή, και πρόσθεσε πως υπάρχουν ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις.

«Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας ανέφερε ότι η δικογραφία «έχει πάρα πολλά κενά» και υποστήριξε ότι «δεν θα είχε μεγάλη επιτυχία να ευδοκιμήσει εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: