ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ξεκινούν οι πρώτες κινήσεις ξεπουλήματος των παραλιακών εκτάσεων της Ηλείας όπως φαίνεται από το TED(Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορά τις ευρωπαϊκές δημόσιες συμβάσεις) με την υπ αριθμόν 2021/S 177-461619 Προκήρυξη σύμβασης για 121 ακίνητα που είχαν περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ των «δανειστών» με αποφάσεις των προδοτικών κυβερνήσεων.

(Το δημοσίευμα εδώ: https://alfeiospotamos.gr/?p=49012)

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” δηλώνει και έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να πωληθεί ούτε σπιθαμή ελληνικής γης όταν έχουν δεσμευτεί 2,3 τρισεκατομμύρια (€2.300.000.000.000) για ανάπτυξη όλων των Δήμων της Ελλάδας με εγκεκριμένες 49.000 μελέτες που αφορούν έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Πρόκειται για χρήματα των δημοτών που δεσμεύτηκαν με πληρεξούσιο Δημάρχου από τον εγγυητή Πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα.

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” είμαστε ο μοναδικός φορέας του Έθνους που ξέρουμε πώς να υλοποιηθούν όλα τα έργα που χρειάζεται κάθε Δήμος με την συμβολή όλων των Ελλήνων δημοτών κυριάρχων που μέσα από τους τοπικούς τους Οργανισμούς «Ελλήνων Συνέλευσις» πρέπει να αποδεχτούν όλα τα κληρονομικά τους δικαιώματα, να αποδεχτούν την ίδια τους την φυσιολογία, να ενωθούν με τον τεράστιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να διοικήσουν με αληθινή, πραγματική Δημοκρατία την Χώρα τους.

Τα γραφεία της Κεντρική Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου της Ελλήνων Συνέλευσις στην Βαρβάσαινα Πύργου είναι ανοιχτά για όλους τους πολίτες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 19:00-21:00

Τηλ. σταθερό 2621044277

Καθημερινά μπορούν να επικοινωνούν με:

τον Διευθυντή Γραφείουτης ΚΠΔΔΠ Γεώργιο Βρυνιώτη στοτηλ.6907006450

και τον Γενικό Γραμματέατης ΚΠΔΔΠΑλέξανδρο Μυλωνά στο τηλ. 6932412267


Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: