Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανιώνιος, τέλος ο Κούστας

Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανιώνιος, τέλος ο ΚούσταςΣα να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά ο Πανιώνιος τις τελευταίες αγωνιστικές με κίνδυνο να μείνει εκτός της διεκδίκησης της πρωτιάς που είναι και ο αποκλειστικός στόχος.

Η διοίκηση πήρε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι με το τεχνικό Νίκο Κούστα μετά και τη νέα απώλεια βαθμών με τον Ιάλυσο στη Ρόδο που άφησε την ομάδα τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφή.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Νίκο Κούστα.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, αλλά και για την αφοσίωση με την οποία εργάστηκε, προκειμένου να έρθουν για την ομάδα μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη καθηκόντων στην κεφαλή του τεχνικού επιτελείου, με μοναδικό και απαρέγκλιτο στόχο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να διεκδικήσει στις υπόλοιπες έντεκα αγωνιστικές την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας, πορευόμενοι από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει. Εκείνον της αξιοπρέπειας και της μάχης στους αγωνιστικούς χώρους.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό θα επιτελέσει ο Θάνος Κιούπκιολης.


Περισσότερα:


Προβολές: 10

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: