Σε δρόμο πραγματικής ανάπτυξης χωρίς πλέον πισωγυρίσματα…
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σε δρόμο πραγματικής ανάπτυξης χωρίς πλέον πισωγυρίσματα…

Σε δρόμο πραγματικής ανάπτυξης χωρίς πλέον πισωγυρίσματα…

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ»
ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σε δρόμο πραγματικής ανάπτυξης
χωρίς πλέον πισωγυρίσματα…

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού – Ολυμπισμού – Εθελοντισμού

«Έργο που θα χαράξει μια και μόνο πορεία, αυτή τη φορά χωρίς πισωγυρίσματα! Έργο που «δείχνει» ότι το αύριο αυτού του τόπου μπορεί να γίνει καλύτερο, βαδίζοντας σε άξονες πραγματικής ανάπτυξης και ασφαλούς ταχύτητας…».
Με τα παραπάνω λόγια, σχολίασε χθες την εκκίνηση από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του δρόμου Πύργου – Πατρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Εθελοντισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.
Ο ίδιος εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίηση όχι απλά γιατί ξεκινά ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που όλοι ελπίζουμε ότι θα μας βγάλει από ένα ιδιότυπο καθεστώς απομόνωσης, αλλά και διότι εξασφαλίστηκε η δέσμευση της κυβέρνησης να συνδέσει το νέο έργο και με την ανάλογη πρόσβαση στην Αρχαία Ολυμπία!
Μία τέτοια κίνηση θα έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα, ανοίγοντας νέες «ευκαιρίες» επισκεψιμότητας για την παγκόσμια πόλη, την Ηλεία και την Δυτική Ελλάδα, ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος και πρόσθεσε:
«Είμαστε πεπεισμένοι πως ανοίγει μια νέα εποχή, το θετικό αποτύπωμα της οποίας θα έχει σχέση με την τουριστική μας εξέλιξη, την αποτελεσματικότερη ανάδειξη των πολιτιστικών και αρχαιολογικών μας μνημείων, την προβολή του σπάνιου σε ομορφιά περιβάλλοντός μας και την πραγματική μας ανάπτυξη που θα συνδυάζεται ουσιαστικά με την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.
Το κυριότερο βέβαια είναι η ασφαλής πρόσβαση και η κίνησή μας σε ένα δρόμο που μέχρι σήμερα είναι «κίνδυνος-θάνατος» και έχει προκαλέσει τα περισσότερα ίσως ατυχήματα στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά η πολιτεία εμπράκτως προχώρησε και έχει την πολιτική βούληση να φέρει σε πέρας ένα έργο που έρχεται με πολλά χρόνια καθυστέρηση, ενώ συχνά ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους ήταν σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης.
Φυσικά σε όλο το χρονικό διάστημα κατασκευής του έργου, τόσο η Περιφέρεια όσο και προσωπικά, θα είμαστε κοντά στην πορεία των εργασιών, θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην επίλυση προβλημάτων και να ζητάμε πάντα την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
Δεν εφησυχάζουμε και δεν πανηγυρίζουμε ,ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες σε ότι μας ζητηθεί και θα πανηγυρίσουμε όταν με το καλό ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο για την Ηλεία και τους πολίτες της.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: