Σε κινητοποίηση καλεί η ΟΑΣΗ τους σταφιδοπαραγωγούς
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σε κινητοποίηση καλεί η ΟΑΣΗ τους σταφιδοπαραγωγούς

Σε κινητοποίηση καλεί η ΟΑΣΗ τους σταφιδοπαραγωγούς

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας Δελτίο Τύπου Σε κινητοποίηση καλεί η ΟΑΣΗ τους σταφιδοπαραγωγούς την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί στον Κόμβο του Αγίου Γεωργίου.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει: Το οξυμένο πρόβλημα με την Κορινθιακή Σταφίδα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους νόμους της αγοράς που κυριαρχεί ο ανταγωνισμός και το κέρδος και όχι η σχεδιασμένη παραγωγή για την κάλυψη των πραγματικών λαϊκών αναγκών .

Τα αδιάθετα αποθέματα μαύρης σταφίδας στις αποθήκες που προμηνύουν κατρακύλα των τιμών παραγωγού δεν είναι αποκομμένα από την γενικότερη καταστροφική πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό τομέα στα πλαίσια της Κ.Α.Π. της Ε.Ε. που στόχο έχει τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια.

Ότι έχουμε κερδίσει οι βιοπαλαιστές αγρότες τα τελευταία χρόνια είναι μετά από πολύχρονους αγώνες. Καλούμε τους σταφιδοπαραγωγούς την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί στον Κόμβο του Αγίου Γεωργίου να δώσουν τη δική τους αγωνιστική απάντηση.Για την ΟΑΣΗ το Δ.Σ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: