Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Σε «μαραθώνιο δράσης» οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης – PHOTOS

Σε «μαραθώνιο δράσης» οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης – PHOTOS

Έργα ανάπλασης και αποκατάστασης σε όλες τις περιοχές του Δήμου

Οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγελάκος Παναγιώτης, Κεκάτος Διονύσιος, Σίνος Νικόλαος και Χατζής Παναγιώτης  μαζί με τα συνεργεία του Δήμου, έχουν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο για να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν  την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου. 

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη βρίσκεται στο επίκεντρο των πρώτων δράσεων της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Στόχος του Δημάρχου κ. Λέντζα Γιάννη, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών, και η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.
Με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις, η νέα Δημοτική Αρχή, έχει ξεκινήσει να δείχνει τις προθέσεις της από τη πρώτη στιγμή. Τα συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης  με τη παρουσία των Αντιδημάρχων, συνεχίζουν τον καθαρισμό των δρόμων, πλατειών και πεζοδρομίων αλλά και κτιρίων του Δήμου, όπως για παράδειγμα το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας, με αποτέλεσμα την άμεση αισθητική αναβάθμισή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργάτες και τα μηχανήματα του Δήμου ήταν συνεχώς έξω στους δρόμους για να αποκαταστήσουν τις όποιες βλάβες προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση. 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: