Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σε συναγερμό για το έτος διπλών εκλογών στην Ηλεία
Σε συναγερμό για το έτος διπλών εκλογών στην Ηλεία | Ειδησεις Πατρα νεα

Σε συναγερμό για το έτος διπλών εκλογών στην Ηλεία

–Στην αρένα της προεκλογικής μάχη από την πρώτη ημέρα του νέου έτους μπήκε το σύνολο των κομματικών στελεχών στην Ηλεία.

Οι προεκλογικές δηλώσεις με το «ένδυμα» των πρωτοχρονιάτικων ευχών και οι πυκνές εμφανίσεις «μαρτυρούν» τον εκλογικό συναγερμό των υποψηφίων βουλευτών, πολλοί εκ των οποίων επέλεξαν να ευχηθούν με «ατζέντα προτεραιοτήτων» για το 2023.

Το «δώρο» για τους υποψήφιους βουλευτές στην Ηλεία ήλθε από την ΕΛΣΤΑΤ, της οποίας οι ανακοινώσεις για τον πληθυσμό της χώρας δεν οδηγούν σε μεταβολή των 5 βουλευτικών εδρών.

–Ανατροπές, έντονες παρασκηνιακές ζυμώσεις και σε πολλές περιπτώσεις δημόσιες αντιπαραθέσεις, συνθέτουν το κλίμα στην αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού. Δημοτικές αρχές και αντιπολιτεύσεις έχουν βγάλει τα «μαχαίρια», πριν καν μπει το 2023.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δήμου Πύργου όπου λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του έτους σύσσωμη η αντιπολίτευση και στελέχη της δημοτικής αρχής απείχαν από τη συνεδρίαση κατά την οποία επρόκειτο να ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: