Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 σοροί – Ενημερώθηκαν 14 οικογένειες
Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 σοροί – Ενημερώθηκαν 14 οικογένειες

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 σοροί – Ενημερώθηκαν 14 οικογένειεςΕπιζώντες και συγγενείς θυμάτων μπορούν να παραλαμβάνουν προσωπικά αντικείμενα των επιβατών από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών

Συνολικά 52 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας.

Από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛ.ΑΣ. και τους ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες και η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται. Στα εργαστήρια η διαδικασία ταυτοποίησης διεξάγεται 24 ώρες το 24ωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία, προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία της ταυτοποίησης το ταχύτερο δυνατόν.

Επιπλέον, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε, πως έχουν συγκεντρωθεί κάποια προσωπικά αντικείμενα των επιβατών που βρέθηκαν στο σημείο. Για την παραλαβή τους οι επιβάτες και οι συγγενείς των θυμάτων μπορούν να επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2495093510 – 14.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: