Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σημαντική η αύξηση της κίνησης στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών του Πύργου
Σημαντική η αύξηση της κίνησης στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών του Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σημαντική η αύξηση της κίνησης στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών του ΠύργουΠαραδοσιακά αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι πολίτες του Πύργου, αλλά και όλης της Ηλείας, επισκέπτονται τα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών για να δοκιμάσουν την τύχη τους, κυρίως όσον αφορά το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, αλλά και το Τζόκερ (όπου μετά από συνεχόμενα τζακ-ποτ έχει φτάσει να δίνει σήμερα το ποσό των 3.500.000 ευρω ), ενώ ακολουθούν το ΛΟΤΤΟ, το KINO, το Ξυστό και φυσικά το Στοίχημα.

Όπως μάλιστα δηλώνουν στην εφημ. «Πατρίς» οι υπεύθυνοι των πρακτορείων τυχερών παιχνιδιών, σε αυτή την αύξηση έχει βοηθήσει και η κάθοδος των ετεροδημοτών, ενώ ελπίζουν η άνοδος να συνεχιστεί και το 2023, που εύχονται να είναι ένα έτος το οποίο θα φέρει πολλά κέρδη σε όλους όσους δοκιμάζουν την τύχη τους, θέλοντας να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που θα τους εξασφαλίσει μία καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή.

Δημήτρης Μουσταφέρης: «Τις τελευταίες ημέρες την τιμητική του έχει το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο»

Ο Δημήτρης Μουσταφέρης τονίζει ότι αυτές τις ημέρες υπάρχει μία αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και την τιμητική του έχει το πρωτοχρονιάτικο Λαχείο.

«Αυτές τις ημέρες υπάρχει μία αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών, λόγω φυσικά των εορτών και ο κόσμος έρχεται και παίζει για να δει την τύχη του και να έχει μία καλύτερη χρονιά, ένα καλό  2023. Τις τελευταίες ημέρες την τιμητική του έχει το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, το οποίο κληρώνει σήμερα παραμονή στις 5:00 το απόγευμα. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί και υγεία πάνω από όλα».

Γιάννης Χρονόπουλος: «Η κίνηση αυτές τις ημέρες είναι καλύτερη, λόγω των εορτών»

Ο Γιάννης Χρονόπουλος (το πρακτορείο ανήκει στον γιο του Νίκο Χρονοπούλο) τονίζει και αυτός ότι η κίνηση στα πρακτορεία έχει ανέβει αρκετά αυτές τις ημέρες.

«Η κίνηση αυτές τις ημέρες είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, λόγω των εορτών και ο κόσμος δείχνει ένα ενδιαφέρον να παίξει τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να κερδίσει κάποια χρήματα, που θα του φανούν χρήσιμα. Ελπίζουμε το 2023 η κίνηση στα πρακτορεία να είναι ακόμα πιο αυξημένη».

Γιάννης Δρίνας: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο να δοκιμάζει την τύχη του»

Ο Γιάννης» Δρίνας από την πλευρά του αναφέρει.

«Δεν θα έλεγα ότι η κίνηση τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι το ιδιαίτερο και τα παιχνίδια πού προτιμάει αυτή τη στιγμή ο κόσμος, είναι το Τζόκερ και το ΚΙΝΟ. Πάντα όμως υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο να δοκιμάζει την τύχη του και να παίζει αυτές τις μέρες τυχερά παιχνίδια».

Ελένη Σαραμαντά: «Αυτή τη στιγμή ο κόσμος ζητάει πιο πολύ το Κρατικό Λαχείο»

Η Ελένη Σαραμαντά δηλώνει και αυτή πως η κίνηση αυτές τις ημέρες είναι αυξημένη.

«Σίγουρα η κίνηση αυτές τις ημέρες είναι αυξημένη, σε σχέση με τις προηγούμενες και πιστεύω ότι αύριο (σ.σ. σήμερα), θα κορυφωθεί η κίνηση. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος ζητάει πιο πολύ το Κρατικό Λαχείο, είναι το έθιμο για την Πρωτοχρονιά, όλα όμως τα τυχερά παιχνίδια ενδιαφέρουν τον κόσμο που ευελπιστεί πάντοτε για το καλύτερο».

Ιγνάτιος Τεκερλέκης: «Όλοι τηρούν το έθιμο αυτές τις ημέρες»

Τέλος ο Ιγνάτιος Τεκερλέκης τονίζει για την κίνηση στα πρακτορεία αυτές τις ημέρες.

«Η κίνηση στα πρακτορεία είναι πολύ αυξημένη και τελευταία έχει ανέβει πολύ η κίνηση στα πρωτοχρονιάτικα λαχεία και όσο πλησιάζει η ώρα της Πρωτοχρονιάς, αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Όλοι τηρούν το έθιμο αυτές τις ημέρες, όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο για το γούρι. Όλοι ελπίζουν ο κόσμος να έχει τύχη. Να αναφέρω ότι έχει έρθει και κόσμος από άλλες περιοχές, μετά από πολλά χρόνια, βλέπουμε  δηλαδή πολύ κόσμο αυτές τις γιορτές στην πόλη. Ευχόμαστε Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω από όλα».

patris

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: