Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σμαράγδα Καρύδη: «Σε ένα εξώφυλλο κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου»
Σμαράγδα Καρύδη: «Σε ένα εξώφυλλο κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου»

Σμαράγδα Καρύδη: «Σε ένα εξώφυλλο κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου»Η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε το παράπονό της με τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της σε περιοδικά

Το παράπονο που είχε από γνωστό περιοδικό, στο οποίο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έχει διατελέσει διευθυντής, θέλησε να μοιραστεί με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Στούντιο 4» η Σμαράγδα Καρύδη.

«Ξέρετε τι μου ‘χουν κάνει στο Down Town; Μπορεί να ήταν και επί πρωθυπουργίας σου» είπε απευθυνόμενη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισε: «Σε φωτογράφηση παράστασης γελάω και είχα ένα σπυρί στο στόμα… μου έκοψαν το στόμα. Δεν είχε στόμα, ήταν στραβό. Γινόταν τόσο ρετούς που είχατε τρελαθεί». «Δεν κατηγορώ εσένα. Είχαν ξεφύγει. Έχω μια φωτογραφία, που η πατούσα μου είναι πρώτο πλάνο και είναι σαν χάρτινη, δεν έχει ούτε καμάρα, ούτε τίποτα. Σαν να την έχεις κόψει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Για το εξώφυλλο δεν θέλω να το συζητήσω. Συγγνώμη, τι να πω τώρα; Είναι ένα εξώφυλλο, που είμαι πλάτη και κάτω απ’ τη μασχάλη μου έχει βγει ένα στήθος, που δεν είναι δικό μου. Δεν υπάρχει. Κατ’ αρχάς δεν γίνεται να βγει το δικό μου, γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με σε παρακαλώ… έπαθα τρέλα και έβριζα» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Όταν η ομάδα της εκπομπής πρόβαλε το επίμαχο εξώφυλλο στο videowall, η Σμαράγδα Καρύδη παρατήρησε: «Αυτό ήταν το εξώφυλλο, αλλά κάτι έχετε κάνει τώρα. Κάποιος. Το ρετουράσατε, ε; Θα το βρω εγώ». Όπως ανέφεραν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το συγκεκριμένο εξώφυλλο βρέθηκε στις εικόνες της Google και ήταν πράγματι προϊόν ρετούς. Για την αποκατάσταση της αλήθειας πρόβαλαν το πρωτότυπο εξώφυλλο, που ταιριάζει όντως στις περιγραφές της ηθοποιού.

«Είχε δίκιο η Σμαράγδα, έτσι έγιναν τα πράγματα» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να προσθέτει: «Της ζητάμε συγγνώμη».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: