Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σοκ η μαρτυρία μητέρας τριών παιδιών: «Βίαζε τα παιδιά και έβαζε μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές»
Σοκ η μαρτυρία μητέρας τριών παιδιών: «Βίαζε τα παιδιά και έβαζε μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές»

Σοκ η μαρτυρία μητέρας τριών παιδιών: «Βίαζε τα παιδιά και έβαζε μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές»Καταγγέλλει απειλές από τον πρώην σύζυγό της ο οποίος αν και καταδικάστηκε σε φυλάκιση κυκλοφορεί ελεύθερος με αναστολή

Τον εφιάλτη που ζει η ίδια και τα τρία παιδιά της περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μια μητέρα, η οποία όπως καταγγέλλει, μετά από χρόνια κακοποίησης της ίδιας και των παιδιών από τον πρώην σύζυγό της, εκείνος συνεχίζει να την απειλεί και να της κάνει τη ζωή της κόλαση.

Όπως είπε, η βία ξεκίνησε το 2007 μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της και ήταν αρχικά λεκτική. Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησε και η σωματική βία. «Πήγε να με σκοτώσει με σφυρί, με χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, χτύπησα πόρτες, όμως κανείς δε με βοήθησε», είπε. Η κακοποίηση συνεχίστηκε για 10 περίπου χρόνια. Το 2017 είδε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των τριών παιδιών της. Εκείνη δούλευε μέχρι αργά το βράδυ και τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα τους. Όταν επέστρεφε στο σπίτι, τα έβλεπε φοβισμένα, δεν της μιλούσαν, έδειχναν ότι κάτι τα απασχολεί.

«Έγινε μια καταγγελία από γείτονες, που άκουγαν τα παιδιά να ουρλιάζουν από το ξύλο. Τότε έμαθα, ότι τα χτυπούσε, τα έπνιγε με μαξιλάρια για να μην ακούγονται οι φωνές τους, ενώ είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, τον γιο μου και την κόρη μου. Ο μεγάλος γιος μου δε θέλει να τον βλέπει, η κόρη μου τον τρέμει», είπε. Η γυναίκα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μήνυση. Ο πρώην σύζυγός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών, όμως βγήκε έξω με αναστολή και από εκείνη τη στιγμή δεν την έχει αφήσει σε ησυχία.

«Τα παιδιά μου τρέμουν, για το τι μπορεί να μου συμβεί. Φοβούνται και δεν κοιμούνται μέχρι να γυρίσω στο σπίτι. Μας απειλεί καθημερινά. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί αύριο. Μπορεί να με σκοτώσει. Είναι τόσο διεστραμμένος που στέλνει ροζ βίντεο στα παιδιά μέσα από λογαριασμό άλλου ανήλικου, ενώ τα παρενοχλεί καθημερινά, παίρνοντάς τα τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό», είπε η μητέρα.

Αυτό που ζητά είναι να αρθεί η αναστολή και ο πρώην σύζυγός της να επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, ώστε κι εκείνη με τα παιδιά της να μπορέσουν να ηρεμήσουν και να μη φοβούνται ότι θα τους κάνει κακό.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: