Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Σωθήκαμε με το σπαθί μας, δε μας χαρίστηκε τίποτα»

«Σωθήκαμε με το σπαθί μας, δε μας χαρίστηκε τίποτα»


Ανακοίνωση για τον αυριανό τελευταίο αγώνα με τη Δόξα Νιφορεΐκων αλλά και… όλα όσα έχουν ακουστεί και ειπωθεί αυτή την εβδομάδα εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Πατρών όπου αναφέρονται τα εξής:

“Η ομάδα του Εθνικού Πατρών προσκαλεί στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Νιφορεΐκων στο γήπεδο Προσφυγικών, τους φίλους της ομάδας μας για να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας, τους φίλους των Νιφορεΐκων για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και όλους τους υγιείς φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά σε όλα αυτα που διέδωσαν οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ του αθλήματος (περί αδιαφορίας της ομάδας μας), αυτοί που θέλουν να κρατήσουν το ποδόσφαιρο σε παλιές σκοτεινές εποχές.

Η ομάδα του Εθνικού Πατρών ήταν η καλύτερη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δίκαια βρέθηκε στην παραμονή στην κατηγορία (πρώτη θέση).

Μία θέση που πήραμε με το σπαθί μας αφού όλη την χρονιά δεν μας χαρίστηκε ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς όλη την χρονιά αγαπητοί μας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ δουλεύαμε μέσα στο γήπεδο, εκεί και μόνο εκεί και δεν αναλωθήκαμε σε άλλα πράγματα πχ όπως: 1) Να κάνουμε συναντήσεις 4-5 ομάδες για να βγάλουμε πως θα ρίξουμε τις ομάδες που δεν γουστάρουμε. 2) Να ξεφτιλιζόμαστε εντός γηπέδου σε παιχνίδι αλλάζοντας πάσες μεταξύ μας (γιατί το Χ μας βολεύει) γιατί έτσι γουστάραμε τότε, άσχετα αν τώρα καιγόμαστε! 3) Να μην κρατάμε ούτε τα προσχήματα για να σωθεί ο φίλος μας, κάνοντας αλλαγή παίκτες κλειδιά. Είναι και άλλα πολλά που μπορούμε να πούμε αλλά δεν είναι της ώρας.

Ο πόλεμος ήταν μεγάλος αυτή την εβδομάδα και δεν μας άφησε να χαρούμε την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Σας απαγορεύουμε να ξαναενοχλήσετε τους παράγοντες μας και τους αθλητές μας.

Δεν θέλουμε τίποτα απ’οσα μας λέτε, κρατήστε τα για εσάς.

Όποιος ενοχλήσει ξανά κάποιον από την ομάδα μας θα τον βγάλουμε με νέα ανακοίνωση με όνομα επώνυμο και τι είπε.

ΥΓ1. Γιατί όλοι καίγονται αν θα κερδίσει ο Εθνικός αύριο? Πως είναι όλοι σίγουροι ότι οι δικές τους οι ομάδες θα κερδίσουν (πλην του Αχαιου που δεν παίζει) ???


Περισσότερα:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: