Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Σπουδαία Ελένη Φουρέιρα: Επισκέφθηκε την μικρή Ελένη και εκπλήρωσε την ευχή της στο «Make a Wish»
Σπουδαία Ελένη Φουρέιρα: Επισκέφθηκε την μικρή Ελένη και εκπλήρωσε την ευχή της στο «Make a Wish» - Fanpage

Σπουδαία Ελένη Φουρέιρα: Επισκέφθηκε την μικρή Ελένη και εκπλήρωσε την ευχή της στο «Make a Wish»

Η Ελένη Φουρέιρα μονοπωλεί την επικαιρότητα μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της με την ίδια πάντα να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Η συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα με την μικρή της θαυμάστρια

Ας θυμηθούμε την γνωριμία που είχε η Ελένη Φουρέιρα με μία μικρή της θαυμάστρια. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Make a Wish που είναι πάντα εκεί για τα παιδιά», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Φουρέιρα αναδημοσίευσε τον σύνδεσμο από τον επίσημο λογαριασμό του «Make a Wish», όπου ανέβασε φωτογραφίες της με τη μικρή Ειρήνη. Το κορίτσι, το οποίο έχει χάσει την όρασή του, έχει ξεχωρίσει την Ελένη Φουρέιρα από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες και η ευχή της ήταν να τη συναντήσει από κοντά.

Έτσι κι έγινε. Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφθηκε τη μικρή της φαν στο σπίτι της, η οποία την υποδέχτηκε φορώντας τα καλά της. Οι δυο τους τραγούδησαν καραόκε, ενώ η Ειρήνη εκμυστηρεύτηκε στην τραγουδίστρια ότι την έχει ονειρευτεί.

«Σε είδα στο όνειρό μου. Είδα πως τραγουδούσαμε μαζί το “Loquita” και το “Καραμέλα”», της είπε. Οι δυο τους πέρασαν χρόνο στο σπίτι, διασκέδασαν, έφαγαν μαζί και στο τέλος έσβησαν και μία τούρτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

– Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: