Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στ.Καννής:”…περιφρόνηση προς τον Ηλείo πολίτη, προς τον Πυργιώτη πολίτη, η παράλειψη προκήρυξης θέσεων γιατρών παθολόγων για τη στελέχωση του νοσοκομείου…”

Στ.Καννής:”…περιφρόνηση προς τον Ηλείo πολίτη, προς τον Πυργιώτη πολίτη, η παράλειψη προκήρυξης θέσεων γιατρών παθολόγων για τη στελέχωση του νοσοκομείου…”

Κύριε Δήμαρχε,
Μόνο ως περιφρόνηση προς τον Ηλείo πολίτη, προς τον Πυργιώτη πολίτη, μπορεί να εκληφθεί η παράλειψη προκήρυξης θέσεων γιατρών παθολόγων για τη στελέχωση του νοσοκομείου της πρωτεύουσας του νόμου μας.
Είναι πλέον πολλές οι ενδείξεις που φανερώνουν πως ο νόμος μας και η πόλη μας δε συγκαταλέγεται στις περιοχές που η κεντρική διοίκηση έχει στρέψει το βλέμμα της για την ανάπτυξη τους (αυτοκινητόδρομος, Πύργος – Πάτρα, ΤΕΦΑΑ).
Κύριε Δήμαρχε,
Είναι γεγονός πως το Νοσοκομείο του Πύργου, ειδικά η παθολογική του κλινική υπολειτουργεί. Απαιτείται η άμεση στελέχωση της με ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Έχει συζητηθεί επανειλημμένα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο το θέμα αυτό. Πολλές φορές μάλιστα οι συζητήσεις αυτές έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, διότι πάντοτε προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες για τη δημιουργία του προβλήματος στις προηγούμενες δημοτικές αρχές, όπως κάνατε και στη χθεσινή σας ανακοίνωση, χωρίς να προβαίνετε στην οποιαδήποτε αυτοκριτική για τις δικές σας ευθύνες.
Τη τελευταία 20ετια έχετε διατελέσει βουλευτής, υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ.
Το ζητούμενο όμως τούτη την ώρα δεν είναι αυτό.
Είναι η ΑΜΕΣΗ αντίδραση. Και άμεση αντίδραση αυτή τη στιγμή για την παράταξη μας είναι:
α) η σημερινή έκδοση, δια περιφοράς, ψηφίσματος έντονης διαμαρτυρίας του Δημοτικού μας συμβουλίου και
β) η αυριανή, ημέρα Πέμπτη, μετάβαση σύσσωμου του ΔΣ στο Υπουργείο Υγείας, συνοδευόμενο από τους βουλευτές του νόμου μας και εκπροσώπους των φορέων της πόλης μας, προκειμένου η ηγεσία του Υπουργείου να νιώσει την ανάσα μας και την πίεση μας και να αισθανθεί την αγωνία μας για τις προβληματικές παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον τόπο μας.

Στάθης Καννής
Δικηγόρος
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

ME EKTIMHΣΗ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: