Στα Ηλειακά Νέα “Δεν χτυπάμε πτώματα”
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στα Ηλειακά Νέα “Δεν χτυπάμε πτώματα”

Στα Ηλειακά Νέα “Δεν χτυπάμε πτώματα”

Ένας κανόνας που πιστεύω ακράδαντα, σε όλες τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες ,είναι ο – ηθικής κατά κύριο λόγο προέλευσης – άγραφος νόμος που αντανακλάται σε πέντε μόλις λέξεις που λένε ότι “τα πτώματα δεν τα χτυπάνε”.

Αν για κάτι ”αισθανόμαστε δικαιωμένοι” είναι πως πολύ νωρίς είχαμε καταλάβει ”τι έρχεται”… σας τα λέγαμε που και που αλλά … που εσείς;;;

Αντί αυτού μας έριξαν λάσπη, μας συκοφάντησαν, μας απείλησαν και οι μαιμουδο-χειροκροτητές δεν έχαναν ευκαιρία να μας λοιδορούν,ειδικά όταν ”έπεφτε σήμα”.

Τέλος πάντων…

Πολλές είναι διαχρονικά οι περιπτώσεις ανθρώπων στην δημόσια ζωή της χώρας μας που, δικαιολογημένα ή μη, υπηρέτησαν δημόσια αξιώματα, άσκησαν εξουσία, απέκτησαν δύναμη, “γεύτηκαν” τις ημέρες τις παντοκρατορίας τους το τι σημαίνει να υποκλίνονται γύρω τους παράγοντες από πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες μέχρι κάθε λογής αυλοκόλακες. Εξίσου πολλές όμως είναι οι περιπτώσεις όσων εξ αυτών των ανθρώπων βρέθηκαν “εν μία νυκτί” από το ζενίθ στο ναδίρ βιώνοντας την εμπειρία της συμπεριφοράς εκείνων που ενώ τους εξυμνούσαν, ξαφνικά άρχισαν να τους “χτυπάνε” αλύπητα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν. Είμαι βέβαιος ότι όσοι έζησαν και τα δύο αυτά πρόσωπα της εξουσίας, μπορούν να νιώσουν καλύτερα αυτό το οποίο περιγράφω. Και η περιγραφή αυτής της πραγματικότητας καταδεικνύει δυστυχώς το γεγονός ότι οι περισσότεροι καταστρατηγούν ή έστω αγνοούν τον κανόνα που προανέφερα. Πιο συγκεκριμένος δε θα γίνω, δε χρειάζεται.

Υ.Γ.1.Λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν αυτοί που τώρα τον λιθοβολούν, είχαν τα κότσια να πουν την αλήθεια.

Y.Γ.2.Κεντρική φωτό Don’t You Worry (Heat Death)

Υ.Γ.3.”Μουδιασμένα” τα μαιμουδάκια του πληκτρολογίου

Y.Γ.4. Ίσως υπάρξει συνέχεια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: