Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική “Στα όπλα” και πάλι η Ελλάδα, έτοιμη για …όλα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο!

“Στα όπλα” και πάλι η Ελλάδα, έτοιμη για …όλα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο!

Αιφνιδιασμένοι οι Τούρκοι από τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου, μας απειλούν με τον στόλο τους! 

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική μας Αεροπορία, για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.  

Αιφνιδιασμένος ο Πρόεδρος Ερντογάν έδωσε εντολή να αποπλεύσουν τα πολεμικά του πλοία, είκοσι μέχρι στιγμής μαζί με τρία υποβρύχια και να συνοδεύσουν το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, για να κάνει έρευνες μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ!!!  

Αυτό, δεν πρόκειται να το επιτρέψει ποτέ η Ελλάδα και οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα και …”με τα όπλα στα χέρια”. 

Ο Ελληνικός Στόλος έχει πάρει τις θέσεις του, που του δίνουν την ευχέρεια όχι μόνο να παρατηρεί από κοντά τις ενέργειες των Τούρκων αλλά και να καταφέρει, εάν χρειαστεί, αποφασιστικό χτύπημα στους θρασύτατους εισβολείς!

Η Πολεμική μας Αεροπορία με τις συνεχείς υπερπτήσεις στις “καυτές” περιοχές, εγγυάται την αεροπορική υπεροχή. 

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δεν πρόκειται να μείνει ούτε λεπτό ακάλυπτο από αέρος, όπως ονειρεύονται οι τούρκοι στρατηγοί…  

Η Ελλάδα ετοιμάζεται επίσης, να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα. Αυτό είναι όχι μόνο επιβεβλημένο κάτω από τις παρούσες συνθήκες της τουρκικής απειλής αλλά και δικαίωμά της, κατοχυρωμένο από το Διεθνές Δίκαιο.

Περισσότερα για αυτό αλλά και για τις εξελίξεις στη θάλασσα και τον αέρα θα σας ενημερώσουμε με νεότερη δημοσίευσή μας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: