Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου από την ΑΔΕΔΥ
ΑΔΕΔΥ: Κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία στο Δημόσιο

Στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου από την ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας. πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, ώρα 9.00πμ, στο Υπ. Εργασίας (Σταδίου 29) η ΑΔΕΔΥ με διευκολυντική παναττική στάση εργασίας από τις 7.00πμ έως τις 11.00πμ.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ: «καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας να αποσύρουν τις διατάξεις του νομοσχεδίου για το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) με τις οποίες επιχειρείται η υφαρπαγή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ταμείου.

Της περιουσίας, δηλαδή, των εργαζομένων και των συνταξιούχων.Η περιουσία του Μ.Τ.Π.Υ. δημιουργήθηκε από τις κρατήσεις των μετόχων και των μερισματούχων (εργαζομένων Δημοσίων υπαλλήλων), δεν επιβαρύνει, ούτε χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Διαθέτει, σήμερα, κινητή περιουσία 440.000.000€ και ακίνητη περιουσία 40.000τ.μ. που αποφέρουν 5.200.000€ ετησίως στο ταμείο. Αυτό το ταμείο επιχειρείται από την κυβέρνηση και τον κ. Χατζηδάκη να ξεπουληθεί και να λεηλατηθεί!».

«Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη παναττική στάση εργασίας που έχει κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 7.00πμ έως τις 11.00πμ., την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας (Σταδίου 29) στις 9:00 π.μ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: