ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στις 14-03-2019 στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης.
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ειδικότερα συζητήθηκαν οι δυσκολίες που απορρέουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές κυρίως στην καταμέτρηση των σταυρών των Δημοτικών Συμβούλων, που το αποτέλεσμά τους θεωρείται απίθανο να έχει οριστικοποιηθεί από την πρώτη έως την δεύτερη Κυριακή. Πιθανότερες ημερομηνίες πραγματοποίησης των εκλογών θεωρούνται η 26η Μαϊου και επαναληπτικές την 2α Ιουνίου.
Επίσης μετά την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ για την επιχορήγηση της διοργάνωσης της ΑΓΡΟΤΕΚ με το ποσό των 5.000,00€ .
Τέλος εγκρίθηκε ο απολογισμός της ΠΕΔ από τον οποίο φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλο ταμειακό υπόλοιπο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: