Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Αχαΐα σήμερα Κεραμέως και Δήμας | Ειδησεις Πατρα Νεα
Στην Αχαΐα σήμερα Κεραμέως και Δήμας | Ειδησεις Πατρα Νεα

Στην Αχαΐα σήμερα Κεραμέως και Δήμας | Ειδησεις Πατρα Νεα


Από τα Δημοτικά Σχολεία 2ο και 3ο της Κάτω Αχαΐας θα ξεκινήσει τη σημερινή επίσκεψή της στον νομό μας η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και λίγο αργότερα θα βρεθεί στην Πάτρα για συνάντηση μετον Μητροπολίτη Χρυσόστομο. Αντίστοιχα ο υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας θα έχει ως πρώτο του σταθμό την πόλη του Αιγίου.

Τα δύο κυβερνητικά στελέχη φτάνουν σήμερα στην Πάτρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα (22-23 Νοεμβρίου) και την ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία του την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα στον Πολυχώρο «ROYAL».

Ο υφυπουργός θα βρεθεί στα ανατολικά και ορεινά του νομού. Από νωρίς το πρωί θα βρίσκεται στο Αίγιο για συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιάλειας Ιερώνυμο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «Κρίνος». Λίγο αργότερα, ο Χρίστος Δήμας θα ανέβει στα ορεινά, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, θα συνομιλήσει με τη διοίκηση της «Αχαΐα Αναπτυξιακή» και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις μιας τυροκομικής μονάδας.

Τα δύο κυβερνητικά στελέχη, Κεραμέως και Δήμας, θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις και επαφές σε Πάτρα, Αίγιο, Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα.
Κλείνοντας το οδοιπορικό τους, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας θα επισκεφθούν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα στις 2 το μεσημέρι όπου θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, τα μέλη της ΔΕΕΠ, τους τομεάρχες, τα μέλη των Τομέων, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και τους Εθελοντές.

Στη συνάντηση – σύσκεψη θα παρευρεθούν οι βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, Πολιτευτές, αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ.ά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: