Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στην απλότητα εστίασε η Krone με το χορτοσυλλέκτη Swadro TC 1250
Στην απλότητα εστίασε η Krone με το χορτοσυλλέκτη Swadro TC 1250

Στην απλότητα εστίασε η Krone με το χορτοσυλλέκτη Swadro TC 1250


Χωρίς πολλά ηλεκτρονικά και υψηλές απαιτήσεις ισχύος ξεκινά την εμπορική του πορεία ο νέος χορτοσυλλέκτης της Krone, Swadro TC 1250. Το νέο παρελκόμενο εντάσσεται στα βασικά μοντέλα της γκάμας, φέρει 4 ρότορες και είναι αρκετά απλό στην χρήση, χαρακτηριστικό στο οποίο εστίασε η κατασκευάστρια κατά την ανάπτυξη του TC 1250.

Το υλικό παραδίδεται στο κέντρο, με το TC 1250 να έχει πλάτος εργασίας που κυμαίνεται μεταξύ 9,8 και 12,50 μέτρων ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν απαιτεί ηλεκτρονικά συστήματα για να λειτουργήσει.

Σύμφωνα με την Krone, οι μπροστινοί ρότορες περιστρέφονται γρηγορότερα από τους πίσω, διασφαλίζοντας ότι η καλλιέργεια απλώνεται με μεγάλο εύρος μπροστά από τους πίσω ρότορες. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη θημωνιά με πλάτος 1,40 έως 2,20 μέτρα.

Μπροστινοί και πίσω ρότορες έχουν διαφορετική αρχιτεκτονική και έτσι η διάμετρος του μπροστινού ρότορα είναι 3300 χιλιοστά ενώ το στο πίσω μέρος οι ρότορες έχουν διάμετρο 2960 χιλιοστά. Ακόμη, οι μπροστινοί ρότορες έχουν 11 βραχίονες ενώ οι πίσω 13.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό το υδραυλικά προσαρμοζόμενο σύστημα απελευθέρωσης που έχει το μοντέλο TC 1250 στο μπροστινό μέρος. Αυτό ρυθμίζεται με τη βοήθεια μιας βαλβίδας με ένδειξη πίεσης επάνω στο μηχάνημα.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως το μηχάνημα, όταν μαζέυεται, έχει πλατος 2,99 μέτρα και το ύψος με τους βραχίονες αδίπλωτους είναι 3,99 μέτρα. Συνολικά Swadro TC 1250 ζυγίζει 4.900 κιλά και χρειάζεται, το ελάχιστο, τρακτέρ 80 ίππων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: