Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Αρχαία Ολυμπία η Λίνα Μενδώνη και ο Χρήστος Στυλιανίδης

Στην Αρχαία Ολυμπία η Λίνα Μενδώνη και ο Χρήστος Στυλιανίδης

[ad_1

Στην Αρχαία Ολυμπία, όπου πραγματοποιείται σήμερα μεγάλη άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης επισκεπτών σε περίπτωση πυρκαγιάς, βρίσκονται,  η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Τους Υπουργούς συνοδεύουν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος της Κοινής Ομάδας Εργασίας των Υπουργείων Πολιτισμού και Κλιματικής Κρίσης, καθηγητής του ΕΚΠΑ, Κώστας Καρτάλης, καθώς και τα μέλη της ίδιας ομάδας εργασίας, διευθυντές και στελέχη του ΥΠΠΟΑ.

Μετά την άσκηση θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη στο διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας, στον Πύργο, με συμμετοχή της Περιφέρειας, των Δημάρχων της περιοχής, όλων των συναρμόδιων φορέων και εκπροσώπων εθελοντικών ομάδων.

Στην Αρχαία Ολυμπία, η Λίνα Μενδώνη θα πραγματοποιήσει, επίσης, αυτοψία στα έργα που υλοποιούνται από το ΥΠΠΟΑ για την ανάδειξη και αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: