Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Στην Ηλεία το 2ο Συνέδριο Palso

Στην Ηλεία το 2ο Συνέδριο Palso

Ο Ιάκωβος Γκούμας στο 2ο Συνέδριο PALSO στην Ηλεία

*Με διοργανωτή και “οικοδεσπότη” τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας “Ξένες Γλώσσας και Δια Βίου Εκπαίδευση” είναι το θέμα του 2ου Συνεδρίου Palso Δυτικής Ελλάδας Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 15 έως τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στον Πύργο. Την διοργάνωσή του έχει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο.

Το συνέδριο διοργανώνεται με τη συνεργασία των αντίστοιχων συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας, της Άρτας, της Αχαϊας, της Ζακύνθου, της Θεσπρωτίας, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας, της Πρέβεζας και της Λευκάδας, ενώ σημαντική είναι η συμβολή Ηλείων επιχειρηματιών και Ηλειακών εταιριών και βιοτεχνιών στην διοργάνωσή του, ως χορηγοί. “Η ραγδαία ανάπτυξη της γνώσης και η ανάγκη του ανθρώπους για εξέλιξη και επιβίωση, καθώς και οι εξελίξεις της τεχνολογίας στηρίζουν αυτή την παγκόσμια τάση που δημιουργήθηκε για τη “δια βίου…

Ο Ιάκωβος Γκούμας στο 2ο Συνέδριο PALSO στην Ηλεία

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, ο Ιάκωβος Γκούμας, θα συμμετέχει σαν ομιλητής στο 2ο Συνέδριο Palso που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο.

Η ομιλία του με τίτλο «Φορολογικές και Οικονομικές εξελίξεις ενόψει των Εγγραφών 2019 – 2020», έχει οριστεί για τις 18:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Aldemar.

Σας περιμένουμε!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: