Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Μυρσίνη 182 μετανάστες από την Καλαμάτα

Στην Μυρσίνη 182 μετανάστες από την Καλαμάτα

Στην δομή της Μυρσίνης οι 182 μετανάστες από την Καλαμάτα. Ανησυχία από επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid

Με 5 λεωφορεία συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη δομή της Μυρσίνης  οι 182 μετανάστες που χθες το απόγευμα έφτασαν στο λιμάνι της Καλαμάτας. 

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός οτι μεταξύ των μεταναστών που μεταφέρονται στη Μυρσίνη υπάρχουν και 13 άτομα θετικά στον κορονοϊό.

Την ανησυχία του δηλώνει και ο πρόεδρος της Τ.Κ Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος ο οποίος αναφέρει: Αγαπητοί μου , συμπολίτισσες και συμπολίτες .Πληροφορήθηκα πριν απο δύο περίπου ώρες , πως στην Δομή Φιλοξενίας προσφύγων της Μυρσίνης θα εγκατασταθούν 182 άτομα , πρόσφυγες και μετανάστες , προερχόμενοι από Καλαμάτα , όπου μεταφέρθηκαν από το Λιμενικό , ύστερα από βλάβη του πλοιαρίου τους ανοιχτά του Μεσσηνιακού κόλπου .Ανησυχούμε σοβαρά γιατί ανάμεσα στα άτομα αυτά υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοιού covid-19 .H Δομή Φιλοξενίας της Μυρσίνης δεν είναι κατάλληλη για την λειτουργία της με καθεστώς καραντίνας και περιοριστικών μέτρων για όλους τους πρόσφυγες , παλαιούς και νέους .Ως πολίτες της Μυρσίνης ανησυχούμε σοβαρά και δεν επιθυμούμε την άφιξη των εν λόγω προσφύγων στη Δομή της Μυρσίνης, λόγω ακαταλληλότητας και δυσκολίας εφαρμογής των ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ περιοριστικών μέτρων .Ως πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Μυρσίνης , έχω επικοινωνήσει με τον Διοικητή της Δομής, έχω ενημερώσει τον κ. Δήμαρχο του Δήμου μας και όλους τους βουλευτές του νομού μας για το σοβαρό αυτό θέμα , το οποίο θα μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα . Προβλήματα που δεν είχαμε μέχρι σήμερα .Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώνω .

 Δείτε το βίντεο από το www.tharrosnews.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: