Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Πάτρα από την Πέμπτη ο Αυγενάκης – Θα μιλήσει στη ΔΕΕΠ – Συνάντηση Κουνάβη-Τσάτσαρη | Ειδησεις
Στην Πάτρα από την Πέμπτη ο Αυγενάκης - Θα μιλήσει στη ΔΕΕΠ - Συνάντηση Κουνάβη-Τσάτσαρη | Ειδησεις

Στην Πάτρα από την Πέμπτη ο Αυγενάκης – Θα μιλήσει στη ΔΕΕΠ – Συνάντηση Κουνάβη-Τσάτσαρη | Ειδησεις


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού κ Λευτέρη Αυγενάκη αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της ΔΕΕΠ  ΝΔ Αχαΐας όπου θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε Στελέχη της Παράταξης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει στον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού τις πρωτοβουλίες – δράσεις – εκδηλώσεις που έχει ξεκινήσει – πραγματοποιήσει η νέα ΔΕΕΠ σε ολόκληρη την Αχαΐα. Παράλληλα θα δώσει το νέο στίγμα της Οργάνωσης έξι μήνες μετά την επανεκκίνησή της στο Νομό με τους νέους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την Κοινωνία. Μια Οργάνωση με ενεργά Στελέχη , Εθελοντές και Μέλη που ανοίγεται στην Κοινωνία και η φωνή της θα φτάσει μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο Οικισμό. Μια Οργάνωση που υποστηρίζει το έργο της Κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο Πολιτικό Επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πολιτικής της. Μια Οργάνωση ανοιχτή για όλους δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις της και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες βελτιώνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος θα αναλύσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης σε όλους τους Τομείς παρουσιάζοντας παράλληλα  το στρατηγικό σχεδιασμό για τον αθλητισμό που αποτελεί συνέχεια των έξι νέων νόμων για τον αθλητισμό που ψηφίστηκαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για το μεταρρυθμιστικό του έργο στον αθλητισμό καθώς και την ουσιαστική του προσφορά (27 Απριλίου 2016 – 8 Ιουλίου 2019) ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Υποστράτηγο έά κ. Κώστα Παπανικολάου συναντήθηκαν χθες με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο Τσάτσαρη με τον οποίο είχαν εποικοδομητική συζήτηση (φωτό από τη συνάντηση).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας ενόψει της Πολιτικής Εκδήλωσης στο Δήμο Ερυμάνθου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων στις 11:30 το πρωί στο «ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ» που βρίσκεται στη διασταύρωση Κουρλαμπά.

Την Εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρεάς Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας ,  Χριστίνα Αλεξοπούλου ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα τιμηθούν η οικογένεια του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού Στελέχους της Παράταξης στην ευρύτερη περιοχή Κώστα Τομαρά και ο ιδρυτής της Τοπικής Οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.

Θα παρευρεθούν πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Παραγωγικών Τάξεων , Στελέχη , Μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Από την περασμένη Δευτέρα Στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου ξεκίνησαν τις καθημερινές επισκέψεις σε Κοινότητες του Δήμου Ερυμάνθου όπου συναντώνται με Στελέχη και Μέλη προετοιμάζοντας την Εκδήλωση της μεταπροσεχούς Κυριακής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: