Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Πάτρα σήμερα ο Νίκος Δένδιας | Ειδησεις Πατρα νεα
Στην Πάτρα σήμερα ο Νίκος Δένδιας | Ειδησεις Πατρα νεα

Στην Πάτρα σήμερα ο Νίκος Δένδιας | Ειδησεις Πατρα νεα


Στις 11 το πρωί ξεκινά στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο, η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Βασικός προσκεκλημένος και ομιλητής, είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ενώ θα μιλήσουν ακόμα ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Ηλείας Μιχάλη Κατρίνης, καθώς και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του ΣΕΒΠ&ΔΕ Κλεομένης Μπάρλος.

Στο πρόγραμμα των ομιλητών, βρίσκεται ακόμα ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ Ευθύμιος Βιδάλης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Μπουραντώνης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Οδυσσέας Ζώρας, οι οποίοι αναμένεται να αναφερθούν στις πρωτοβουλίες προσέγγισης και συνεργασίας της επιστημονικής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Παναγιώτης Τσάκαλος εκ μέρους της ICAP, θα παρουσιάσει τα οικονομικά μεγέθη και τον μηχανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ομιλίες θα γίνουν και από τους καθ. Νεκτάριο Ταβερναράκη, πρόεδρο ΙΤΕ και Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, από τον πρόεδρο του ΣΕΒΠ&ΔΕ Κλεομένη Μπάρλο, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας Παναγιώτη Λώλο, από τον εκπρόσωπο του ομίλου επιχειρήσεων Μυτιληναίος, από τον Κωνσταντίνο Θέο, εκπρόσωπο του συνδέσμου Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη.

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: