Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στις 15-18 Μαρτίου το 21o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παθολογίας στην Αθήνα

Στις 15-18 Μαρτίου το 21o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παθολογίας στην Αθήνα


Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στον τομέα της Εσωτερικής Παθολογίας φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ότι νεότερο στη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αυτών

YGEIAMOU.GR TEAM
13/03/2023 16:02:41

Στην Αθήνα από τις 15 – 18 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθούν το 21o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παθολογίας (ECIM) και το 12ο Διεθνές Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας.

Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παθολογίας που φέτος συνεργάζεται με το Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας & Ηπατολογίας και την Παθολογική Κλινική & Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με στόχο την από κοινού διοργάνωση δύο πολύ σημαντικών συνεδρίων.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την προεδρεία του Καθηγητή Παθολογίας Dror Dicker από το Νοσοκομείο Hasharoon του Ισραήλ και του καθηγητή Γεώργιου Νταλέκου από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο τετραήμερο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως ομιλητές πάνω από 100 διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το κόσμο, 36 διεθνείς επιστημονικές εταιρείες μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παθολογίας, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους για ότι νεότερο υπάρχει στον ευρύ τομέα της Εσωτερικής Παθολογίας.

Τις εργασίες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.500 σύνεδροι από όλο τον κόσμο – ειδικευμένων και ειδικευόμενων Παθολόγων, Ηπατολόγων, Καρδιολόγων, Διαβητολόγων, Ρευματολόγων, Λοιμωξιολόγων, Ογκολόγων, Γαστρεντερολόγων, Γενικών Ιατρών και άλλων ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων που ήδη έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν και να διαμείνουν στην Αθήνα για τις εργασίες τους.

Το επιστημονικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Μοριοδότησης με 25 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στον τομέα της Εσωτερικής Παθολογίας φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ότι νεότερο στη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αυτών. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό στρογγυλών τραπεζών, διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς.

Επισήμως η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 17.15-18.15 στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθουσα «Σκαλκώτας»).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://ecim2023.efim.org/.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: